MotoNews.pl
122 rocznica Fiat&Furious - imprezki.... (43122/0) - NT

2 rocznica Fiat&Furious - imprezki....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.
10 kwietnia 2004 mija 2 rocznica klubu Fiat&Furious.
W związku z rocznicą będą organizowane imprezy w Polsce w kilku regionach. Wkrótce pojawi sie konkretna informacja nt. ew. zlotów. Myślę że Łódź, Wrocław, Rzeszów, Toruń może Warszawa dadzą radę się zorganizować. Chcielibyśmy żeby były to zloty fiatów i ludzi związanych z F&F jak również sympatyków naszego klubu ( żeby nie było powtórki z Rzeszowa - zlotu tuningowego ). Baronowie do dzieła !!! W sobotę święcimy jajka i na zlot .

Co do minionego roku i minionych 2 lat to uważam że zrobiliśmy niewielki krok do przodu, głownie jeśli chodzi o spotkania regionalne. Wkońcu nie tylko Kraków i okolice się spotykają....
Strona klubowa się rozwija i myślę że nie można narekać na brak aktualizacji. Na forum również zawsze coś się dzieje....a wszystko dzięki Wam.

Myślę że powoli będziemy ewoluować i będzie coraz lepiej i ciekawiej...
W chwili obecnej jest nas 76 osób, czyli prawie 2x więcej niż rok temu.

pozdawiają prezesi
Koniu & Schwepes

ja z mojej strony proponuje jakis zmasowany wypad do knajpy na miasto w dniu 10,04,2004

Ja również gratuluje....a co do wypadu do knajpy to dobry pomysł

Oby tak dalej...jedyny taki klubik

..Rzeszów juz mysli;]

a co z okręgiem śląskim ??

no kraków na pewno nie będzie bierny myślę

Toruń się melduje zwarty i gotowy =)
Myślę, że w Toruniu mógłoby się spotkać jakieś większe grono - Bydgoszcz, Świecie, Piła, Poznań, Trójmiasto itp.
Możnaby zrobić spotkanie na poligonie - miejscu Zoltarowych upalań =) i tam zorganizować próby sportowe, grila jakiegoś itp =)

28 marca miałby sie w Toruniu odbyć wspólny zlot FSO AK. Myślę, że nie będzie problemem przeniesienie go właśnie na 10 kwietnia.

Do dalszej dyskusji zapraszam do jakiegoś odrębnego wątka - na pewno później jakiś założę =)

Brawooo niech żyje nam!

Hmm zobaczymy jak sie sprawy potoczą moze sie wpadnie do torunia

Cytat:
( żeby nie było powtórki z Rzeszowa - zlotu tuningowego )

nie bedzie ten zlot to pomylka. ale oprocz tej pomylki to rzeszow naprawde potrafi sie bawic.
Z Trezem to my mamy zloty co drugi dzien
Najczesciej pod moim domem... Stoi czasem 6, 7 fiatow...

BEDE W KONCU MOIM BOBECZKIEM UKOCHANYM

Znalazły sie fundusze na opłaty

Cytat:
2004-03-23 18:27:29, czeczun pisze:
Myślę, że w Toruniu mógłoby się spotkać jakieś większe grono - Bydgoszcz, Świecie, Piła, Poznań, Trójmiasto itp.
Możnaby zrobić spotkanie na poligonie - miejscu Zoltarowych upalań =) i tam zorganizować próby sportowe, grila jakiegoś itp =)

28 marca miałby sie w Toruniu odbyć wspólny zlot FSO AK. Myślę, że nie będzie problemem przeniesienie go właśnie na 10 kwietnia.

Do dalszej dyskusji zapraszam do jakiegoś odrębnego wątka - na pewno później jakiś założę =)

Jestem za i nawet całkowicie się z Tobą zgadzam, zarówno w kwestii miejsca, terminu jak i grilla . Przesunięcie terminu spotu regionalnego tak by stał się on częścią zlotu rocznicowego F&F jest mi jak najbardziej na rękę gdyż będę miał więcej czasu na przygotowanie swojej maszyny do trudów poligonowej przeprawy . No, by trzeba się zabrać za osobny temat do obgadania wszystkiego bo czasu tak dużo nie ma

Mysle ze slask mogłby podpiac sie pod krakow co wy na to?

A może jakaś mała lista ze śląska dla zachęty. Ja się pisze! Podajcie miejsce.
Pogadamy zobaczymy

Cytat:
2004-03-23 18:21:05, dooh pisze:
a co z okręgiem śląskim ??

Fakt jest też spora grupa osób z śląska ( napisałem Wrocław i mi się pokiełbasiło ). Myślę że macie tam jakieś dobre miejsce żeby się spotkać. Krzemowy wejdzie na sieć to pewnie zaszaleje ...

aha..jeszcze jedno. Proponuję pisać na poczatku postu o jaki rejon chodzi . Zeby sie nie pogubić. Chyba że każdzy stworzy wątek. Albo zrobi się zbiorczy post jak wszystko zostanie ustalone.
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2004-03-23 21:48:54 ]

Cytat:
2004-03-23 18:27:29, czeczun pisze:

wow zostalem wymieniony czuje sie zaszczycony, dziekuje bardzo czeczun

co do zlotu/spotu b.chetnie , torun bylby dobrym miejscem, jest upalarnia jak sie patrzy, jest gdzie jesc/imprezowac/spac. jestem jak najbardziej za. trzeba uzgodnic szczegoly. aha, mowie juz od razu - bede bez samochodu, wiec mozecie liczyc na wersje niezmotoryzowana zoltara

Ślask to jak robimy dawac propozycje, ja mysle ze mozna zrobic sobie jakis zlot koło geant'a w katowicach( katowice jako centrum slaska) Jesli to wam niepasuej to dawac jakies inne propozycje, Chyba ze zrobimy cos moze jeszcze na uroszycku, Albo przełozymy zlot na 18.o4.2004. do Siewierza i to uznamy za zlot okregu slaskiego.

HEHEHEHto ja poprosze info o zlotach na sląsku - bo tylko te mnei interesuja ......

Ew rzeszów.... ps. dejta jakby nie patrzec drugi zlot sie udał .......
A pierwszy no cóż .........

Ps. Chromowoóz sie maluje przed wypadem na sląsk .... Wiec jak cos w nocy w zabrzu bedzie na swiatłach sie swieciło to skrecajcie w bok

Sorki ze sie wtracam w zlot nawet niejestem sympatykiem F&F, ale kocham Fiaty.

To kiedy pijemy????????
Ja też jestem za, a do Torunia chętnie bym się wybrał, zobaczył poligonik itp.
Pozdro Sobto

ja nie mogę mówić za całe fnf, ale tylko za siebie i region krakowski. my się naprawdę rozwinęliśmy!! pisałem to już rok temu, ale klub stał się dla mnie integralną częśćią życia!!dzięki niemu poznałem wielu świetnych ludzi, z którymi można pogadać nie tylko o Fiatach /choć najwięcej czasu schodzi jednak w garażu - subkultura garażowa rulezz/.mam nadzieję, że w nadchodzącym roku (jeśli uznamy 10 kwietnia za początek roku ) będzie jeszcze lepiej.
mam nadzieję, że zmiana, nad którą było tyle dyskusji /wprowadzenie regionów i baronów/ okaże się czymś więcej niż tylko pustymi deklaracjami.
do rozstrzygnięcia pozostaje tylko jedna kwestia - co robimy w dniu rocznicy - pijemy, czy jeździmy?? z doświadczenia wiem, że po dużym spocie nie zostaje wiele sił na picie, więć powinniśmy zdecydować się na jedno
tak sobie pomyślałem, że zamiast organizować spot, moglibyśmy zrobić szumny przejazd przez miasto niech KRK wie, co my tu robimy!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-03-23 23:43:21 ]