Znalezione w sieci - Fiaty - Argentyna.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chyba jakaś firma tuningowa specializująca się w Fiatach ...
http://www.omarmotorsport.com.ar/

kilka zdjęc:

to też fiat

amory ze spręzynami do 125p - regulowane

z przodu chyba nie ma silnika

i porządna klatka

wypieszczony silnik z innego modelu

środek Fiata 128

silnik 128

miodzio......

kanciak de best zajebiste są, podoba mi się klatka....

Gdyby ten kancik miał chromy zamist tych wstrętnych czarnych zderzaków to by było ekstra, a ta reszta to nie moge do tej pory podniesć szczeny Chciałbym taki silnk mieć na włąsnosć ZA szybe i muzeum w domu otworzyć

Ten czerwony kanciak jest całkiem spoko, jednak mnie wystarczą same te amorki i już bede zadowolony

to 128 jest wypas........

z tych fotek które wklei Koniu. ta na której widać tylny most, zauważcie jakie grube przewody hamulcowe.. i jeszcze jedno - czemu tam z tyłu są bębny?to przecierz most od 125 zgadza się?

Super cacuszka! tylko co to za Fiat ten czarny (taki mały i chyba go na rajdówkę robią) i gdzie ma silnik???

Czerwonego zjebali plastixami, szczególnie tył - wygląda jak wersja US (zderzak wystający) i wole okrąłe reflektory i "piony" z tyłu. Właściwie to tylko kółka mi się widzą w nim .

A to czarne to nie jest czasem 125 extreme mod . Przednia szyba, dach, drzwi, tylny słupek, dupa (bagażnik ) i właściwie wszystko co czarne - czy tylko mi to przypomina DF'a? Podwozie też znajomo wygląda... A silnik - czarne szyby z tyłu wskazywało że może miał wylądować ukryty centralnie, ale zdjęcie wnętrza pokazuje że będzie jednak na swoim miejscu, tylko opakowanie się mocno zmieni . Czy ten przód ma poprawić aerodynamike? Klatka odjechana, ale JA CHCE TAKIE FELGI!!! Żadne qwa alu tylko takie zayebiście poszerzone staloofki .

Cytat:
2004-04-04 12:55:42, Race_D pisze:
JA CHCE TAKIE FELGI!!! Żadne qwa alu tylko takie zayebiście poszerzone staloofki .

te zlote felgi w czarnym to felgi 14' z fiata regaty (poszerzone oczywiscie). Mam takei dwie (tyle ze nie poszerzone) z tylu do zimowek

Cytat:
2004-04-04 13:01:21, kosa131 pisze:
te zlote felgi w czarnym to felgi 14' z fiata regaty (poszerzone oczywiscie). Mam takei dwie (tyle ze nie poszerzone) z tylu do zimowek

No tak, ale mi nie chodzi o wzór tylko właśnie o poszerzenia .

BTW - pewnie że ten czarny to 125! Wystarczyło spojrzeć >> TUTAJ << . I oczywiście przygotowany pod 2.0 TC

nikt nie watpil ze to 125

Cytat:
2004-04-04 15:48:38, Samael pisze:
nikt nie watpil ze to 125

dokładnie ja tylko pytałem co tam na tym moście robią hamulce bębnowe?może mi ktoś to wyjaśnić?

Cytat:
2004-04-04 09:25:31, Simon_126 pisze:
(...) tylko co to za Fiat ten czarny (taki mały i chyba go na rajdówkę robią) i gdzie ma silnik???