Czy ktoś z szanownych klubowiczów testował V-Powera 99 i 95

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest jakaś różnica ? Na której stacji Shella najlepiej zatankować takie paliwko ?? Naczytałem się różnych rzeczy na temat tego wynalazku i raz piszą że dodaje mocy raz że niewiele a raz że nie ma różnicy ? Podobno te paliwko jest sprowadzane z Niemiec .

Moja rada:

Zapomnij o Vpower, sproboj supremy na Statoilu - jest super, no i tansza.

Autko chodzi bardziej miekko, chetniej sie wkreca i wyraznie jepiej sie zbiera. Jak nie depiesz to mniej pali!

Tankuje na Towarowej i jest PRO - polecam

Prowo dawaj tablicę!!!!

Szanowny klubowicz Vincent z OKP.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:
Szanowny klubowicz Vincent z OKP.

Tablica przy tym tekscie wymieka

A ja testowałem i qrwa za każdym razem ile wlałem tyle mi spaliła .
Ale słyszałem o jednym takim gościu, co doszedł do takiej perfekcji, że teraz to nawet oddaje benzynę na stację, bo ma takie oszczędne auto, że mu w baku przybywa .
Co do tablicy, to może tą razą odpuśccie, pytanie było sformułowane uprzejmie i nie miało bykow ortograficznych

Tu macie taką wielką tablicę z hamowni Chojnackiego.
V-power i Pb98.

Ja jezdze na V-p 95 od ponad 1,5 roku i jestem zadowolona, a czy cos dodaje to trudno mi powiedzieć, bena jak bena ale raczej nie jest ta sama co na zachodzie , bo jak tam zatankuje tez V-p 95 to jest róznica . . . .

pozdrDECA

Zgodze sie z toba Deca kiedys wlałem pol baku v-99 i roznicy jakos nie poczołem a jezdze na v95

Z tym paliwem to wieczne przekrety.Ostatnio jak pojechalem ,aby zalac do pelna i zobaczylem nowa,oczywiscie wyzsza cene,bo jak by inaczej,to pikus,trudno lejemy.Ale tak z czystej ciekawosci zapytalem sie typa przy kasie,czemu znowu poszlo w gore? Skoro w mediach cisza. A on bo swoje ,no i cukier podrozal. Z moich ust padlo tylko krotkie stwierdzenie.K....,teraz to zamiast wody,to cukru do benzyny dodajecie,czy co?