Mini fotorelacja ze spotu SierraFan w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamieściłem tu pare fotek i króciutkich filmików ze spotkania właścicieli Sierrek.Było nas około 10 + 4 Fiesty + 1 Capri.Około 10 też nie dojechało.Było całkiem sympatycznie
http://users.interblock.pl/~rybal/spotsf.html
Później były cotygodniowe wyścigi krakoffskich motooszołomów.Było około 200 aut, przeróźnistych marek,palenie gumy itd.Fotki zamieszcze innym razem.

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-04-06 19:38:00 ]

Kosiarki jak kosiarki ale Capri cudenko....
Czyja ta felga ???? Miazdzy .

Kosiarki nawet 1.6 OHC by przeczesała twóją suszarkę ;P nie mówiąc o 2.0 czy 2.9
A tak pozatym ta fela to jedna z 4 jakie będą zamontowane właśnie w tym Capri To musze przyznać,że cudeńko.I to nie żadne fantachrom,chrom , to poprostu oryginalnie wypolerana felusia

A i jeszcze jedno. Czy ty kiedykolwiek napiszesz posta nie wywyższając sie nad kogoś wiedząc ,że jesteś pod tym kimś?? Naucz się pokory.Bo kiedyś trafisz na kogoś kto nie napisze posta tylko ci ....

Ehhh.Tak myslałem ze ta felusia idzie do Capri ......
Za 5 - 10 lat Sierra to bedzie cos moze ale póki co to Capri .......

Mnie Sierry nei ruszaja ...

A mi nie działa ten link do zdjęć

Sorka!Ale niestety moi admini znowu dają dupy i server sie sypnął

łezka sie w oku kreci, mielismy niegdys w domu 2 sierry najpierw xr4i 2,8v6 a potem sedanka 2,0 teraz mieszka z moja sis w lbl scierki to naprawde oddane furki pozdro!

Cytat:
2004-04-08 01:20:22, rybaiii pisze:
Sorka!Ale niestety moi admini znowu dają dupy i server sie sypnął

Rybal tak na przyszłość to radzę Ci żebyś na takie rzeczy założył sobie gdzieś indziej konto, bo tutaj (w Interblocku) strasznie w ch...a walą i nie ma co na nich liczyć A serwer to co chwile się sypie, działa chyba tylko wtedy kiedy nie piją

Cytat:
2004-04-08 01:20:22, rybaiii pisze:
moi admini znowu dają dupy

Pedały ?
Okej poczekam może bedzie jeszcze działać

Tera działa