| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krawat Audi a4 cabrio Warszawa | 2002-11-06 12:03:53 Na poczatek : WITAMY!
A teraz czesc artystyczna: A nie mozna bylo troche poszukac? Bo odp na twoje pytanie odnośnie zmiany biegów jest na pierwszej stronie forum, a dokładnie TU. Klapnięte siedzenie - chyba tylko tapicer i reczna robota, Na pocieszenie dodam ze rozbieranie fotela to wcale nie taka ciezka sprawa. Dokładnego opisu nie podam bo robiłem to dość dawno w związku z połamanymi prowadnicami, ale jak tylko odkrecisz fotel to wszystkiego się domyślisz. Zacinająca się antena - co masz na mysli? Czy zacina sie w ten sposob ze (1)w ogole nawet sie nie ruszy, (2)czy rusza, ale zatrzymuje sie w polowie, albo przy koncu? Jesli chodzi o 2 to najprostsza sprawa jest po prostu wymiana anteny. Mam na mysli sama antene, czyli drut . Nienapisales skad jestes, jesli z warszawy to polecam firme zomis na ul. Jagiellonskiej, na terenie FSO, maja tam kupe zlomu, miedzy innymi stare anteny. Kupilem jakas stara, ale prosta, i wymienilem sam drut i jest git. Te antenki niestety maja to do siebie ze sie krzywia.... Jesli chodzi o 1 wariant, to mialem tak kiedys i nie wiem jak ale samo sie naprawilo... Regulacja nawiewu - na dobry poczatek wpadasz do pasazera na podloge i patrzsz od spodu deski rozdzielczej za mala plastikowa oslonka, ktora trzyma sie na 1 srubce i zatrzasku. Wypinasz to i oczom ukazuje sie linka od regulacji temperatury, tylko ze ten drugi koniec (nie przy regulacji, tylko przy dmuchawie) wypinasz linke. Dobrzy by bylo jesli mialbys zdemontowane radio - wtedy tylko wpychasz lape, i od tylu wypychasz caly panel reg. temp i nawiewu. Mozesz go wczesniej troche podwazyc srobokretem, ale powinien wyjsc dosyc latwo. I jest twoj Oswietlnie bagaznika??? chyba odpowiednie sformulowane pytanie powinno brzmiec - czy ktos nie ma oswietlenia bagaznika Co do sprzegla nie wypowiadam sie, bo nie mialem takich problemow, a o oleju pownienes troche dowiedziec sie czytajac link ktory Ci dalem. No to chyba wsio. P.s. Mam nadzieje ze bedziesz Tu czestym gosciem. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-11-07 09:54:14 Dzięki za odpowiedzi na moje pytania, rzeczywiście na tym forum sporo można się dowiedzieć, zarejestruję się i będę zaglądał częściej.
Pozdrawiam Piotr |