Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2005-02-03 09:10:52 Fajne autko się szykuje do produkcji w Polsce, wersja pickup - cargo ma być w tym roku , a wersja MINI osobowa jeszce nie wiadomo, ja jestem zaintersowany taka furą ma kosztować około 13-15 tysi.PLN a i silniczek diesel miodzio 505 cm3i 685 cm3 myslę że w diselu spokojnie zjedzie się do 3litrów ON/100km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu stronka o CLICU i forum dyskusyjne: STRONKA O CLICU |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-02-03 10:11:35
wierzysz w cuda???? To auto nie moze byuc p[rodukowane,bo jasnie fiatowi jeszcze sprzedaz spadnie. Spokojna czaszczka, juz urzedasy coswymysla, by klik podzielil los np. beskida - ktorego moglismy miec zamiast posranego cieniasa. A tak - produkuja go francuzi. |
![]() Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2005-02-03 10:24:47 ciekawe autko, pierwszy raz o clic'u czytałem ze 2 lata temu, wtedy miała to być tańsza alternatywa dla smarta, z tego co pamiętam, miało to być 3-osobowe auto miejskie z napędem gazowym, widzę, że wyszło cosik innego ale skoro po tym 2 latach pomysł nie umarł całkowicie a wręcz, czytając na tej stronie, rozkręca się, to może cóś z tego wyjdzie, osobiście kibicuje im z całego serca, może nareszcie na polskich drogach pojawi się w pełni polska myśl techniczna na kółkach nawet w postaci takiego małego, troszkę śmiesznie wyglądającego autka ![]() ![]() ![]() |
![]() P_R_Z_E_M_O Łada Samara 2108 Chorzów | 2005-02-03 10:32:19 Ciekawe co z tego przedsięwzięcia wyniknie. Może powązneie się uda. Troche jest innowacyjny ale kto wie, mógłby się przyjąć, tym bardziej że to ma być typowe miejskie autko. Mam nadzieje że cos z tego wyjdzie bo autko jest interesujące. Ale nie przeżuce się z Samarki na clica. hehe. swoją drogą to nazwa jest jest dosyć śmieszna.
PZDR |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2005-02-03 10:32:49 To zyje jeszcze ten pomysl?
Na moje poczucie estetyki to jest po prostu esencja brzydoty... I jeszcze te lampy od zuka...No po prostu zabic projektanta ![]() Bronic go moze tylko cena lub niskie spalanie. Jezeli maluszek bylby ciagle w produkcji i koniecznie chcialbym cos nowego kupic to raczej nie wybralbym tego jajka. No...ale niestety nie jest ![]() Ps. Jakis smieszny patent z wycieraczkami ma. [ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2005-02-03 10:35:06 ] |
![]() Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2005-02-03 12:47:03 troche śmieszy ale cieszy !!! |
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2005-02-03 13:20:40 Bagażnik ma a jakże 180 litrów więcej 2 razy od malucha do tego dużo miejsca w środku ![]() Wersja cargo i pikup ma byc dostepna już w tym półroczu ![]() Odbyły się już jazdy testowe, można pzreczytać na stronie warszwskiego fanclubu: FAN KLUB CLICA [ wiadomość edytowana przez: vulcanor dnia 2005-02-03 13:22:51 ] |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-03 13:37:29
Jak piszą, na forum....niech się tylko jakaś firma tuningująca....motocykle ![]() ![]() |
![]() Yanosik ŁADZIARZ Lanos Schneidemühl | 2005-02-03 16:13:34
No tak, tylko spadły by osiągi a ponadto sporo zwiększyłaby sie masa, bo doszły by akumulatory. Elektryczne, to cały czas można kupić Melexy, przynajmniej w USA ![]() |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-03 16:35:59
Tam to wiesz...w sklepie wysyłkowym możesz kupić sobie samolot ![]() ![]() Wiem, że zwiększyłaby się masa, ale jeśli nie musiałbym płacić za prund ![]() ![]() A tak poza tym, to jakie osiągi? ![]() ![]() ![]() |
![]() vulcanor SYMPATYCZNY GOŚĆ BYŁA SOBIE ŁADA 2107 ... KATOWICE | 2005-02-03 18:31:53 No nie wiem po ci osiągi jeżeli po mieście można CLICIEM jechać max 50km/h według przepisów a poza miastem spokojnie można jechać te 90 km/h Cliciem ![]() ![]() |
![]() dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2005-02-03 18:35:46 A jakby ja od razu zagazowac - toby jazda byla calkiem taniutka ![]() |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-03 18:45:37 Nie wiem, nie wiem... ![]() ![]() Poza tym - bezpieczny, znaczy też zrywny i z dobrym przyspieszeniem - co w Wawie się liczy, bo lepiej uciec tramwajowi niż z nim się spotkać ![]() ![]() |
![]() dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2005-02-03 18:47:01 MikeB - to ty po torach jezdzisz ????????????????????? |
![]() MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-02-03 18:52:58 no wiesz, jeśli jakiś głupi tramwajarz nie zauważy, że mam niebieskie i czerwone światła z przodu zamontowane, któe naprzemiennie sygnalizują + nie usłyszy sygnału dźwiekowego....to dzwoni na mnie ![]() a tak poważnie, to...wyobraź sobie, że tramwajarze umawiają się pod koniec każdego tygodnia który więcej stłuczek zaliczy - a przecież tramwaj wg. prawa jest bardziej uprzywilejowany niż zwykły użytkownik drogi, więc wjeźdzają, pchają się, "dzwonią"na kierowców, nawet jak widzą, że nie ma szans zjechania. Ale jeśli siedzisz w samochodzie gdzie albo długość samochodu jest odpowiednia, albo...kiedy siedzisz na wysokości takiego tramwajarza i go widzisz, to w ogóle nie "zadzwoni" ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-02-03 18:59:22
Dcnt w wiekszych miastach to sie jezdzi kazda droga tylko nie jezdnia ![]() ![]() |