EPC kto chce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do zaoferowania program EPC czyli wykaz czesci do oplow z ich nr katalogowymi i zdjeciami.
Cena wynosi 30 zl tyle co koszt wypalenia dwoch plyt i poczty.
Ewos

Mam do zaoferowania TIS I EPC za DARMO... nawet na wlasnych plytach wypale i wysle na swoj koszt...

JAK KAZDY W TYM KLUBIE KTO TO MA

Szczyt kurwa zeby na pirackim sofcie zarabiac

to sie nie pokazales z dobrej strony

gdzie ty kupujesz takie drogie plyty???

Może i czasem ciężko skumać na forum, o co biega, ale wynika to tylko ze specyfiki ludzi zgromadzonych...
No ale misiu, nie wyczułeś filantropii i gentelmańskiej atmosfery w klubie...

Ewos..... a było najpierw poczytać.....

takimi rzeczami wymieniamy się zupełnie bezpłatnie.....nie tylko takimi......

naprawdę nie popisałeś się...a wielu z Nas mogło to urazić

A czy ktos moglby mi wypalic TIS i EPC? W zamian oczywiscie plytki , a jezeli sie komus przyda, mam manuale serwisowe do MB (W201, W123, W126, W124).

Spokjnie panowie

a więc kolego : jeśli chcesz coś sprzedać lub kupić
mamy odpowiedni dział KUPIĘ SPRZEDAM

klub i forum działa w zasadzie za free (nie licząc ciężkiej pracy szefostwa) więc prosimy o nie naciąganie klubowiczów na koszta których ponosić nie muszą

Ale jak to mówią "raz nie zawsze" kolega z pewnością już poznał parę niuansów LOB-owego żywota i więcej nie wyskoczy z akwizycją na forum

Cytat:
2004-04-09 13:40:20, DrA pisze:
Mam do zaoferowania TIS I EPC za DARMO... nawet na wlasnych plytach wypale i wysle na swoj koszt...

JAK KAZDY W TYM KLUBIE KTO TO MA

Szczyt kurwa zeby na pirackim sofcie zarabiac

Mozecie na nim polegac....Kiedys puscilem priva do Dra i za tydzien plytki wyladowaly u mnie na biurku.
Jeszcze raz dzieki Dra... Mam nadzieje, ze kiedys bede mial okazje sie zrewanzowac na LOB Party...

Tak jak Res napisał wymieniamy wszystkim się wymieniamy tylko nie kobietami he he.
Pozdrawiam

Jako, ze sie LOB dorobil wlasnego serwera FTP zaraz wrzuce rzeczony soft na niego a Alunia wyrzezbi linke na stronie

Oh, Dramarku, jaki ty uroczy potrafisz być

I po temacie w myśl zasady misz masz.
Pozdrawiam

EHH Ewos dales straszna plame takich rzeczy sie nie pisze no ale mysle ze to cie nauczy ze tak sie nie robi

Cytat:
2004-04-09 19:19:24, DrA pisze:
Jako, ze sie LOB dorobil wlasnego serwera FTP zaraz wrzuce rzeczony soft na niego a Alunia wyrzezbi linke na stronie

A nie zablokuja naszej strony za nielegalne rozpowszechnianie softa???

no, zablokują

ale jakiego w ogóle softa

Panowie koledzy, przepraszam za zamieszanie ale dzisiaj nie bylo mnie w domu, a zostawilem kompa wlaczonego. Moj braciszek ktory zajmuje sie handlowaniem wszystkim co sie da wpadl na pomysl zarobienia na wakacje. Juz dostal za swoje.
Wybaczcie ten wybryk, ja na prawde nie mam czasu zeby sie zajmowac takimi pierdolami jak kopiowanie plyt.
Sorry,
ps. teraz juz wyloguje kompa jak skoncze prace.

hmmmm......

no wlasnie ja w kfestii formalnej. gdybym chcial sie wymienic za taki soft za moje szczere jak złoto, slowo dziekuje, to kto jest chetny na transakcje. a tak na powaznie potrzebny mi taki programik to bym sobie kuknal gdzie sa te poduszki pod skrzynia bo mi gdzies umknely i sie tlucze auto strasznie.

Ciekawe z tym bratem ,albo jakis twoj wykret hmm zastanawiajace

hehe Wosiu zabawmy sie w detektywa dziwne dziwne - jak to prawda to wspolczuje a jak to nie prawda to tez wspolczuje slabej wymowki