Czas na lans - czyli cosadzicie o:

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wam sie widzi citroen C2??

Punto troche neidomaga i wogóle ..... sa jakies ciekawe silniki ????? Bo mam dylemat punto 3 - 12 16 v czy c2..... tylko jaka konfiguracja max to 40 tys zlotych niestety ... auto dla starej

a musi byc nowe ?? 40tys to sporo kasy i za ta kase mozna kupic zajebisty uzywany wuzek

Ale jak ma byc juz male i nowe to bral bym Pande

C2 rulez. Tylko c2, to calkiem inna bajka niz punto no i wyglad lepszy, moze i autko mniejsze ale ja bym sie nie zastanawial nawet, bierz c2

Najbardziej to jestem za tym co Rapciu !
Ale jak Panda niemoże być to bez wiekszego zastanawiania się brałbym C2

Nawet sobie nie zarujcie, bo jeszcze Czuczu kupi ten zlom Panda i co bedzie?!

OOOOOOO nie p oserwisie fiata i przezyciach z fiatami nigdy nei bedzie juz fiata ...... nowego.
W czasie uzytkowania punto miało tyle usterek ze strach bieze .......
ostanio od 3 tygodni nie jeździ bo nei potrafia naprawic awarii....

A panda pali tyle co corrado i z opini uzytkownikow to porazka, tylko na miasto, a predkosci osiaga jak ceicento 900.
Czuczu jak chcersz mozna na chwilke pozyczyc c2

Za 20 tys. kupujesz 323 GT-R, a drugie 20 tys. mozna przeznaczyc na drobne naprawy

No i C2 odpadł....
Jechałem dzisiaj tym - padaka 1,1 o wiele za słaby a 1,4 pali - no cóż bez komentarza .....
pozatym 1,4 z umairkowany mwyposazeniem to 50 tys ..... wiec odpadł....
Na placu boju zostaje fabia i corsa ....
Fiata od razu robimy bye bye ze wzgledu na serwis - podobnie volkswagena .
Mozliwe ze sie wtrzymamy do maja z zakupem - mneisjze cło na japonce ..... 20 %

Fabia wyglada jak kupa i to nie swieza, odrazu bym wykluczyl, corsa juz lepiej a moze nowa fiesta?

Jezeli fabia TDI i minimum 110ps to nawet sie niezastanawiałbym tylko brał fabcie )))

Cytat:
2004-03-23 13:14:01, Pingu pisze:
Nawet sobie nie zarujcie, bo jeszcze Czuczu kupi ten zlom Panda i co bedzie?!

Pewnie na taka by nie narzekal

pozdr

corsy sypia sie, no sypaly sie jak 20 letnie dacie. szef serwisu opla stwiedzil ze na gwarancji powinni wymieniac odrazu cale samochody na nowe . Za to co w fiacie zaplacisz 30tys u innych dostaniesz za 40tys. Panda samochod roku, prowadzi sie lepiej niz niejeden semisportowy furex "z tamtych lat" . Ale fiat to fiat, nie kupowac a jakze. Pozostaje Ci Czuczu Yaris z wyposazeniem godnym Twego malucha ale moze cos wytargujesz. Serwis toyota tez nie stoi na super poziomie z tego co wiem, ale lepszy rydz niz nic.
Ps. jesli chcialbys czekac na punto 3 to nie wiem czy Twojej mamie by sie nie znudzilo jezdzenie ZMKS albo 126pOWER
Ps2. KUPOWANIE NOWEGO SAMOCHODU TO POMYŁKA !!!

Czy kupowanie nowego autka to pomylka to nie wiem, wszystko zzalezy. Dla mnie tak bo mustanga z '67 nie ma w produkcji 2004 . A tak serio serio to proponuje Fieste z silniczkiem 1.4 TDCI jesli zalezy Wam na spalaniu za 43 tysiaczki, jesli nie to wybierzcie benzyniaki w promocji Silver, moim zdaniem za ta kase dla rodzinki nowka to najlepszy wybor. Zreszta czu przegladnij sobie oferte na www.ford.com.pl. / i wcale nie jestem maniakiem forda

Auto ma byc dupowozem nei dla rodzinki.
Jako 2gie auto dla mamy - w praktyce do mojej elastycznej jazdy - cos jak punto

Chyba bede czekał do maja jednak - o wiele nizsze ceny na japonce wiec sie cos wybrałoby.....

Hmmm panda - nie ma dobrych silników narazie ..... Ale za 40 tys cos by sie ciekawrego wybrąło z pandy

Ja bym sie jeszcze swiftem zainteresowal suzuki to bardzo dobre auta ale niedoceniane

pozdr

Cytat:
2004-03-23 21:41:37, thaniel pisze:
Ja bym sie jeszcze swiftem zainteresowal suzuki to bardzo dobre auta ale niedoceniane

pozdr

Czuczu nie sluchaj, nigdy w zyciu swifta, a fuj

Swift jest o niebo lepszy od punto i innych kfiatow na pewno lepszy niz fabia , jedynie moim oczywiscie zdaniem yaris jest lepszy

a pozatym 1.6 16V 100KM

pozdr

Hmmmm yarisa ma siostra.....
Wierzcie mi ze moja odczucia sa mieszane.
Najdrozsza i nabogatsza wersja ...... 1,3 silnik......

Uwazam ze tragedia