MotoNews.pl
2 Może Klubowe KUFLE??? (44745/13) - NT

Może Klubowe KUFLE???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na Allegro reklamuje się człowiek, który robi kufle i popielniczki
z dowolnie wybranym obrazkiem pod warunkiem , że :
logo jest "w formie wektorowej formatu corelowskiego" Zobaczcie jak to wygląda
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23251091

Dla mnie taki kufelek to byłaby jakaś odmiana ...z jednej strony logo waz , z drugiej sylwetka łady lub logo LKP z osobistym elementem tj. imieniem klubowicza...

Co na to rada Klubu???

Zastanawia mnie jednak jak dokladnie go wykona ;] pozatym spoko rzecz na biureczko.

Ja jestem jak najbardziej za takimi kuflami. To jest bardzo fajna sprawa i fajnie bedzie sie prezentował z dobrym napojem w środku.

tiaaa.
napis piaskowany...
fajnie to wyglada, w ktoryms z supermarketow widzialem goscia, ktory robil takie szpeje - spytam, po ile u niego. przyznam sie bez bicia, ze wczesniej nawet o tym nie pomyslalem. A w sumie fajna rzecz.

Fajne
Ale w sumie piwo z Kufla smakuje mi najbardziej w knajpie
A wdomu...mam całamasę kufli z niemiec , polskich i szklane- ale jakoś lubię pić z butelki czy z puszki - nawet teraz
Na zdrówko
Panowie

Cytat:
2004-04-06 23:24:26, pawel_krakow pisze:
Fajne
Ale w sumie piwo z Kufla smakuje mi najbardziej w knajpie
A wdomu...mam całamasę kufli z niemiec , polskich i szklane- ale jakoś lubię pić z butelki czy z puszki - nawet teraz
Na zdrówko
Panowie

A ja piję z kufla...Picie z butelki to dla mnie profanacja! A jak tu przyjemnie pic piwo z butelki oklejonej u góry folią aluminiowa ??? A picie z puszki to akrobacja No chyba , że za pomoca słomki!
Wlewanie piwa do kufla jest już swoistą przyjemnością, mam potrzebę rytualizowania takich drobnych przyjemności. No i zawsze jakieś ćwiczenie fizyczne, bo kufel jest ciężki i korzystnie rozwiaja muskulaturę ! No to Wasze zdrowie !!!!

Wracając do kufli : Mam nadzieję , że przy następnej okazji Rada Klubu weźmie pod uwagę , że kufelek z logo LKP może byc cenym gadżetem klubowym. Albo nagrodą dla zwycięscy w zlotowych konkurencjach.

To fakt - butelka oklejona folią na szyjce to nie jest najlepszy sposób na smakowanie piwa tgo nie lubię , tak samo jak zielonych butelek na piwo albo jeszcze bardzije bezbarwnych
Brązowe - są jak dla mnie OK
w każdym razie propozycja aby zrobić takie kufle na ngrody - warta uwagi
Pozdr
Paweł