Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-04-06 18:06:51 Na Allegro reklamuje się człowiek, który robi kufle i popielniczki
z dowolnie wybranym obrazkiem pod warunkiem , że : logo jest "w formie wektorowej formatu corelowskiego" Zobaczcie jak to wygląda http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23251091 Dla mnie taki kufelek to byłaby jakaś odmiana ...z jednej strony logo waz , z drugiej sylwetka łady lub logo LKP z osobistym elementem tj. imieniem klubowicza... Co na to rada Klubu??? |
![]() -VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-04-06 18:25:58 Zastanawia mnie jednak jak dokladnie go wykona ;] pozatym spoko rzecz na biureczko. |
![]() Dark_Rider SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Katowice | 2004-04-06 19:39:10 Ja jestem jak najbardziej za takimi kuflami. To jest bardzo fajna sprawa i fajnie bedzie sie prezentował z dobrym napojem w środku. ![]() ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-06 23:13:46 tiaaa.
napis piaskowany... fajnie to wyglada, w ktoryms z supermarketow widzialem goscia, ktory robil takie szpeje - spytam, po ile u niego. przyznam sie bez bicia, ze wczesniej nawet o tym nie pomyslalem. A w sumie fajna rzecz. |
![]() Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-04-06 23:42:57
A ja piję z kufla...Picie z butelki to dla mnie profanacja! A jak tu przyjemnie pic piwo z butelki oklejonej u góry folią aluminiowa ??? A picie z puszki to akrobacja ![]() Wlewanie piwa do kufla jest już swoistą przyjemnością, mam potrzebę rytualizowania takich drobnych przyjemności. No i zawsze jakieś ćwiczenie fizyczne, bo kufel jest ciężki i korzystnie rozwiaja muskulaturę ! No to Wasze zdrowie !!!! Wracając do kufli : Mam nadzieję , że przy następnej okazji Rada Klubu weźmie pod uwagę , że kufelek z logo LKP może byc cenym gadżetem klubowym. Albo nagrodą dla zwycięscy w zlotowych konkurencjach. |