| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-14 09:52:21 Looknijcie sobie tuuuu .
Warszawka (oraz inni) -> może warto by się tam wybrać, choćby w odwiedziny . Może byc ciekawa impreza.
Tak na marginesie -> czy ktoś z Klubowiczów (i Sympatyków) interesuje się starymi fortyfikacjami itakimitam? A może ktoś poszukuje skarbów (mówię poważnie)? Może przy ładnej pogodzie grupa warszawska wybrałaby się śladem historii, pozwiedzać FORTY WARSZAWSKIE . Ludziska interesują się FORTAMI. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-14 10:45:58 W Poznaniu swego czasu (bardzo dawnego zresztą) robiliśmy sobie z kolegami wyprawy "na bunkry", na poznańską cytadelę. To były czasy... mieliśmy starcie zbrojne z "grasującą" tam bandą braci Kesler , z latarkami w dłoniach na kolanach przemieszczaliśmy się wąskimi korytarzami i takietam.
No qrna -> jak sobie przypomnę -> na ossiedlu był nawet taki pietrowy bunkier (niby zamkniety, ale to nie było przeszkodą dla żądnej wrażeń młodzieży . Pamiętam ten dreszcz emocji podczas wspinania się szybem windowym...
A w Wawie -> podobno z fortów w Warszawie jest połączenie tunelem podziemnym z Twierdzą Modlin. Krążą opowieści i pewnie coś w tym jest... ale co...? Noo... poszukiwacze przygód... ilu Was jest ujawnijcie się |
Koliber_111 SYMPATYCZNY GOŚĆ łada 2101/łada 110(s ... Warszawa | 2005-03-14 11:13:08 jak będzie dobra pogoba można wpaść,daleko nie jest |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-14 11:51:13 Można by znaleźć to przejście i przejść tunelem do Modlina . |
Kamil_H SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 1.3 Poznań | 2005-03-14 21:12:54 Jak dla mnie bomba. Miejmy tylko nadzieję, że śnieg już do tego czasu stopnieje |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-15 00:57:46 No fajnie jakbyśmy się tam większą grupą wybrali. Każdy znajdzie tam chyba coś dla siebie: i dorośli, i dzieci, i twardziele interesujący się militariami, i wrażliwe na sztukę osoby, i melomani muzyki, i szukający ciszy pod wodą i na wodzie, i żony/narzeczone lubiące zakupy, i itd.
Tylko... przypomnijcie mi o tej imprezie, bo pamięć mam dobrą, ale krótką |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2005-03-15 16:02:33 jak nie zapomnimy to przypomnimy |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2005-03-21 11:04:01
|
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-03-21 21:19:44
Mnie tam się kojarzy... hmm... historyczno-martyrologicznie. Nie mam klaustrofobii, w więzieniu nie byłem więc innych skojarzeń brak . Poza tym -> to będzie piknik na powietrzu
|
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2005-04-08 16:06:44
Mariusznia i życzę ci żebyś tam nigdy nie zawitał, ja niestety bywałem i w pierdlach i w Modlinie.Za każdym razem efekt byl ten sam.Służyłem w takiej dziwnej formacji wojskowej że niestety czasami trzeba było. |