Ile...?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Chciałbym sie poradzic was ile mogłbym "wziasc" za moja samarke.Nie zrozumcie mnie źle, nie jest to oferta sprzedazy i prosiłbym moderatorow o nie usuwanie tego postu(moj ojciec dal juz ogloszenie na klubowej,ale zrobil to troche nie pomojemu. )a ja chce dac ogloszenia dalej i w zwiazku z tym chcialbym zasiegnac waszej opinii jako znachorow,gdyz ceny np. na gratce sa bardzo zroznicowane,a ja jezdze ta samarka praktycznie od nowosci.
Jest to rocznik 92 XI,wersja niemiecka, z katalizatorem,autoalarmem,immobiliserem,alufelgami,garazowana,radiem,1.3-5-biegowa i 5-drzwiowa,stan bardzo dobry,konserwowana....zdjecia w profilu,
P.S Czekam na wasze sugestie i z gory dzieki.
pozdrawiam

zdjecia ??? gdzie???

a cena zalezy od ogolnego wrazenia, stanu blachy glownie.
garazowana, wiec zakladam, ze blacha spoko.

Chyba widziałem zdjecia. Ja moge dać 3000 . Nawet dzisiaj.

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2004-04-07 15:36:05 ]

Sorry za wpadke,zdjecia sa juz w profilu...
Dodam jeszcze kilka slowwa razy do roku konserwowana,ksiązka(gdzie spisane wszystkie kilometry,ilosc spalonego paliwa,co gdzie i kiedy bylo wymieniane),jezdzona od nowosci na castrolu GTX.
P.S Myśle ze 2.5 tys , to troche przesada(chyba warta jest wiecej).
pozdrawiam

Cytat:
P.S Myśle ze 2.5 tys , to troche przesada(chyba warta jest wiecej).

No jasne, ze wiecej - na pewno ponad 3 tys. Ja kupilem swoja za 3,5 tys. tyle ze silnik 1,5, ale za to starsza, bo rocznik '90 (pierwsza rejestracja rok pozniej). Do tego tak jak piszesz jest radio, immobiliser, alarm, wiec na pewno spokojnie moglbys nawet od tych 3,5 tys. zaczac

ta. powanie, to te 3,5 mozesz dac. Lepiej albo daj powiedzmy 3600, zebys mial co opuscic.
ale nie przegnij. Ostatnio na gieldzie wysmialem gosca, ktory za 07 wolal 4000, a nie zadal sobie nawet trudu, zeby porzadnie ja wyklepac i poszpachlowac przed malowaniem

Tak wlasnie myslałem cos kolo 3.7, 3.8tys.
Chociaz wiadomo,że dla nas jako wlascicieli tych niezawodnych autek,w ktore sie wkladalo tyle serca w picowanie i dbanie maja one wartosci duzo wieksze niz ceny gieldowe.....(bezcenne)
dzieki
pozdrawiam

Jareck - widziałem to auto chyba w Szczecinie na naszym spotkanku
A ile ona ma przebiegu???
Paweł

Własnie,zapomniałem.
Przebieg auta to ponad 200tys(225 tys)......ale wymieniłem pierscienie(całkiem niepotrzebnie zreszta),uszczelniacze na zaworach i szlif wałka rozrządu...
pozdro

To chyba twoja cena powala a i przebieg troszkę milszy dla oka

dobre grzegorz-naprawde dobre-hihihihihihii
pozdrawiam

Juz pisałem,ogloszenie dawal moj ojciec,wiec napisał je po swojemu.
P.S A łada juz sprzedana,za cene nie duzo nizsza ktora tam jest napisana.
pozdrawiam

Oj sorrka,myslałem ze chodzi o gloszenie na klubowej a nie na gratce,nie sprawdziłem wczesniej,bo ogloszenie dane bylo tu i tu(niestety nie przeze mnie,ale to juz niewazne)

musze przyznac, ze cena na gratce bardzo atrakcyjna. Zaluje, ze sie spoznilem z zakupem

Cena 1zł
Bardzo atrakcyjna
A wsunie 125 czy 225 to dal samary żadna różnica
ja tez miałem na liczniku 89.000 ale juz raz się przekręcił - z tym ze klient wiedział ,ze to 189.000
No to za ile poszła???
Paweł

Cytat:
2004-04-08 19:24:45, Jareck pisze:
Juz pisałem,ogloszenie dawal moj ojciec,wiec napisał je po swojemu.
P.S A łada juz sprzedana,za cene nie duzo nizsza ktora tam jest napisana.
pozdrawiam

Spoko. Nieźle się ubawiłem Dobra. Koniec zabawy A co dalej, pytam jeśli można o dalsze plany. Może nowe bum bum, dalej łada czy coś inszego