Gaz w MK VII

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos moze mi powiedziec jak sprawuje sie LPG w escorcie i jaka instalacje zamontowac

Jeżeli robisz dużo km ponad 20kkm rocznie i masz na zbyciu około 4000 zł to zamontuj SGI Bigasa, ja posiadam taki i mam już zrobione 28kkm i jest ok
Nie jest prawdą , SGI pali tyle samo co benzyna!! Pali średnio około 10% więcej i silnik jest trochę wolniejszy!
Zetecki mają plastik kolektor i dlatego nie zaleca się montażu zwykłej instalki, chyba że będzie się dbało o przewody WN i świece

Widzisz Gruni.....jest ta dużo kombinacji instalacji gazowych z elektronikami różnego typu, że trudno powiedzieć co najlepsze....jednemu dobrze chodzi wtrysk gazu innemu zaś II generacja.......jeden warsztat chwali Lovato inny zaś- "Lovato to szmelc" , jeden mówi , że elektronika Bingo jest super inny zaś , że nie poleca ....i tak w kółko.....w jednym tylko są wszyscy zgodni : Najważniejszy Jest Instalator - ale znajdź tu takiego , każdy jest dobry a tamten zły ;-D

gruni zgłoś się do ELPIGAZ u siebie to napewno nie będziesz żałować. poszukaj na wyszukiwarce dokładnego adresu.

Witam
ja mam w mk7 instalacje BRC II generacji z komputerkiem. Jak dotej pory ok 1500 km zrobionych na gazie wogole nie narzekam. Spalanie w miescie ok 10l/100 km na trasie jest ok. 8,5/9l zalezy jak sie depta Instalacja wykonana w Abarcie we Wrocławiawiu. Pozdrawiam