Fiat 125p (zabytek)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w Katowicach na moim osiedlu stoi fiat 125p (foty w profilu moge komuś dać wiecej fotek aby wrzócic na serwer, ponadto nie ma problemu ze zrobieniem dodatkowych fotek) wracajc do autka stoi juz prawie rok w tym samym miejscu jak by ktoś był chetny na tego fiata moge sie rozejrzec i popytac ludiz czyj to i za ile jest do brania. Stan fiaciora ok nie przygladalem sie bliżej ale jak by ktoś chciałabym coś sprawdził nie ma problemu wszytko do zorbienia wiec czeklam na chetnych na tego fiata !!! Może bedzie na sprzedaż!!!
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Patryk_malacz dnia 2004-03-15 20:44:06 ]

ładny, wygląda na całkiem przyzwoity(nawet zaprawki porobione)no i w miare kompletny...

Godnie się przentuje chętnie bym sobie sprawił takie cacko ale ograniczają mnie względy pieniężne hehe i małe jest piękne

No no jak na klsyka to sie trzyma Wyglada niezle,ciekawe jak pod maska ...Skoro piszesz ze od roku juz tak stoi to moze gosc chce go sprzedac tylko nie bardzo wie jak sie za to zabrac...
Pozdroowka!!!

Jak widać Fiacik zajebisty ale nie iwadomo jak silnik jutro podjade i ozbacze ile ma przejechane i porobie nowe foty od dołu i inne takie wiec do jutra !!

A można wiedzieć co t oza osiedle ? okolice Manhattanu ? Ligoty ?

Ja bylbym bardzo chetny - jezeli bys zalatwil telefon do kolesia badz fosciowki od tego autka jezeli chca sprzedac - mam w Cieszynie rodzine wiec zalatwilbym wszystko . . .sobie . . .zalatw numer bardzo prosze

Ładny fiacior...ja niestety z kasa nie wyrabiam na swojego..a co dopiero miec drugiego..ale nie powiem bo fajnie bylo by miec takiego klasyka pozdroowka Mariusz

Poprostu zajebisty - jakbym miał kase to napewno bym go brał !!

Auto stoi na osiedlu Giszowiec a dokłednie na ul. Miłej dziś postaram sie coś wiecej dowiedzieć na temat tego autka i dam znać. Porobie jescze pare fotek dla zainteresowanych.
Pozdro!!!

Siema dziś udało mi sie znaleść właściciela i ugadałem sie na spotkanie. Porobilem pare nowych fot podwozia i nadwozia, dokładniejsze info o roczniouk cenie i stanie silnika w najbliższych dniach sie dowiem !!!

Hehe, no to fajnie Patryk. Tylko pamietaj nie daj po sobie poznac ze ci zalezy jakos wyjątkowo bo wtedy koleś wywinduje cenę w kosmos i wtedy nici z zakupu...
pozdrawiam

Aha mam pytanko jak jest orientacyjna cena takiego Zabytku bo jak by co to bede negocjował wszystko sie okaze w tym tydniu !!! Trzymać kciuki !!!

Zacznij od 1500 a skończ na 1200PLN . I tak przepłacisz...Czepiaj się wszystkiego co można, jak się wkurzy to przyślij za kilka dni kumpla co mu zaoferuje jeszcze mnej, a potem wybaw go z kłopotów dając 1000PLN
Obiektywnie rzecz biorąc ten egzemplarz powinien kosztować góra 1500.

Cytat:
2004-03-17 00:10:09, Grzegorz2107 pisze:
Obiektywnie rzecz biorąc ten egzemplarz powinien kosztować góra 1500.

Nie no Grzegorz, nie tak tanio, auto ma ponad 30 lat, z tego co widać jest kompletne, niepoprzerabiane i w stanie całkiem niezłym. Remont nie powinien sprawić większego kłopotu. Jeżeli tylko podłużnice są całe to auto byłoby (przynajmniej dla mnie) nieco więcej warte.
Pozdrawiam
Andrzej

Patryk - ale to zalatwiasz to Dla siebie ? - ;| . .. daj znac . .czy cos . .

Nie szalejcie tak z tymi cenami...
Wszystko zalezy od faktycznego stanu autka,bo ze zdjęć niestety wiele się dowiedzieć nie da.
TEGO KLASYKA'71
kupiłem za...200zł,ale co z tego-po rozbiórce okazało się,że jest zgnity jak sitko,a remont nie ma najmniejszego sensu

No panowie ... autko super , ale musicie pamientać że autko jest warte TYLKO TYLE ILE KTOŚ ZA NIE ZAPŁACI .
Dla nas to super klasyk , a dla większości to tylko stary 125p i to bez gazu , nie wiele wart .
Jak by nie było chętnych to moge go wziąść

Dowiedz sie jaka cena, jak podwozie wyglada i podluznice ktory rok wszystko co mozesz Cene jakbys znał to podaj mi na priv bo moze go wezme tylko zeby nie był za drogi bo z kasa u mnie krucho ale juz cipieje bez samochodu a ten nawet mi sie podoba

Polecam "Automobilistę" w którym jest zawsze mnóstwo ogłoszeń z klasycznymi DF. np. fiat z 1974 roku z gazem za 2600PLN
albo rok 1968 z silnikiem po remoncie za 3500PLN
jest też od pierwszego właściciela 100% oryginał z 1970 w idealnym stanie ( nigdy nie wierz ogłoszeniom) za 11000PLN!!!
Widzicie więc , że 5000PLN za MR-a to przesada...