MotoNews.pl
6 Hoda civic - rocznik (45455/0) - NT

Hoda civic - rocznik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od ktorego roku byly produkowane hondy civic te z trojkatnymi swiatlami z przodu .. po 93 r ? i moze wiece jak z produkcja bylo czy one sa w europie saldane czy w japan ?

tez z trojkatnym to chyba po 94-96
a skladane w angli

buuuu (

czemu buuuu ?

Hubii ma plana

bo wsyzstkie japonce prodkukowane w eu to juz nie to co w japoni... podam przyklad na nisanie ojciec ma nissana 16 primere ostatni model produkowany dla nas z japoni... 98 rocznik spisuje sie pieknie ( puk puk w niemalowane drzewo ) zero awarii i sasiad ma almere f-15 model i tez nic nie robi przy niej .. 99 roku weszly na rynek nowsze pirmery i byly one produkowane w ue i duza czesc tych samochodow stoi czesto na serwisie .. nie wspomne juz o niewypale najnowszej primerze u ktorej sypie sie :
zawieszenie, uklad kjierowniczy, tapicerka .. ktora jest przyczepiana na jakies zatrzaski i po 15 tys tl;ucze sie jak w moim samochodzie.. ( koles ma taka i zali mi sie ciagle ze gownem jezdzi ) te samochody nie sa na polskie drogi..
wracajac do H...
ue hondy sa na bazie rovera 4setki .. jakos mam mieszane uczucia co do rovera ..

tzn czy mam plana .. mam ale jeszcze nie wiem na ile sie sprawdzi
wq mnie ten moj obecny samochodzik i moja kobiete tez, za daleko nie odjezdzam od wrocka (max 200km) bo nie che zeby mi sie jakies kuku stalo na drodze .. chemy na wakacje kupic bryke .. CIVICA ja che japonskiego sedanika znajomy ma vti 92' ale chce za niego 18 kilo zeta .. ;( dlatego interesuje mnie kolo 10 max 12 letni samochodzik, na razie zbieramy .. i czekam co bedzie po wejsciu do ue .. mam nadzieje ze takie fury potanieja

moja ascona 82 juz troche latek ma .. ale jeszcze trzyma sie dobrze ) chodz swiruje z ruda .. nie chce sie wpierniczac w nastepne remonty blacharskie i mechaniczne .. szkoda $

grunt to dobry plan