Nowe zdjęcia [126]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Założyłem nowe zderzaczki, przyciemniłem szybki no i z czego mam największą radochę założyłem obrotka od kanta z białą tarczą made by Ługol (oczywiście przeskalowany przeze mnie) Zdjęcia w profilu!!!

PS. Wesołych Świąt 4 all ))

Ładny malec... fajnie do czerwonego pasuja białe fele... heh od rekina!

IMH nic szczególnego. Duże brawa za PIĘKNIE i estetycznie wkomponowany w deskę obrotek. Oby wszyscy brali przykład tak estetycznej zabudowy.

Moim zdaniem trochę za daleko jest od oczu kierowcy.

no dla mnie tez.powinien byc chociaz trochę obrocony do kierowcy.ale skoro ty go widzisz...

moze nie ergonimicznie ale estetycznie, nie razi tak jak te wszystkie sterczące na kokpicie..fajny pomysl..

Heee calkiem ladnie wyszlo, faktycznie obrotek "troche" daleko ale ogolnie git.
Pozdrawiam

Ładnie wykonana tarcza, bardzo mi sie podoba W kancie ten obrotek tez nie jest "przyjaznie" umieszczony Jakiej szerokosci sa te felgi i jakie opony na nich?? bo widze ze ładnie sie rozeszły

Cytat:
Jakiej szerokosci sa te felgi i jakie opony na nich?? bo widze ze ładnie sie rozeszły

Przód : felga '5 opona 135/70 Tył: '5,5 145/70

Co do umieszczenia tego obrotka to nigdzie indziej nie dało się go wpakować a w kratce mi się nie podobało. Teraz jak jade to nie patram na budzik tylko na obrotka

Mam pytanko co do tarcz licznika (elegant), chce zrobić je tak jak na obrotomierzu czyli domowym drukarkowym sposobem, tylko nie wiem jak się to będzie podświetlało. Robił tak ktoś z was Co o tym myślicie

bardzo pieszczotliwie dopracowany malczak
gratulacje

duzo by zyskal gdybys go obnizyl bo szczerze mowiac to sterczy

Jeśli planujesz użyć do tego zwykłe kartki papieru - o nic szczególnego nie uzyskasz... A juz na pewno jeśli chodzi i podświetlenie!

A czemu tylko tylnie szybki przyciemnione???

a przednie srednia czarna wygladaja tak w dzien widac wszytsko normlanie od srodka wieczorem tak samo w nocy jak zadne swiatla nie swieca to nie widac prawie nic ale w miescie widac wszytsko

BENEQ przyciemniłbyś jeszcze trójkąciki. Ja wiem że widoczność itd. Ale wtedy to estetyczniej wygląda.

jakbym trojkaty jeszcze zrobil to juz bym dowodu nie mial a tak narazie to tylko sie patrza i palem groza jak przejezdzam codziennie sie natykam na kilka patoli wiec trojkaty sobei odpuszcze ......chyba

beneq śliczny ten twój maluszek i chyba nawet kolor mamy taki sam , tylko ta tylna klapa . A trójkąty możesz spokojnie przyciemnić i niebiescy nie będą się rzucać tylko daj jakąś jaśniejszą folię poprostu. Wogóle to przy przyciemnianiu to najlepiej wziąść najciemniejszą folię (ale bezprzypałową = z atestem) i koniecznie żeby miała lustro i wtedy smołe dajemy tylko na tylną szybe a reszte kleimy jaśniejszą i efekt mamy taki że wychodzi smoła a od środka elegancko widać i nawet jak niebieski się przyczepi sadzamy go w środu żeby sobie popatrzył no i oczywiście ateścik mu pokazujemy.

Co do folii to nie wiem czy coś się zmieniło, ale kiedyś było tak że z tyłu samowolka a z przodu tylko z atestem i do tego nie wiećej niż 30% przyciemnione

z przodu nie moze byc zadnej folii nawet 5% - dlatego ze folia ma atest - ale urzadzenie ktore wydalo ten "niby" atest nie ma atestu - Kochana Polska - podjedz na stacje kontroli pojazdow - koles pokaze Ci 4 strony A4 z wypisanymi zasanadm,i jaka folia moze byc a na koncu tych karek jest napisane - z powodu braku urzadzenia ktore by to zbadalo i posiadalo atest - folii na szybach przednich bocznych miec nie wolno - slyszalem tez ze po wejsciu do unni bedziesz mogl sobie zrobic nawet 90 % z przodu bo na przegladach bede miali maszyny do badania - ale tylko na to czy szyba przepuszcza swiatlo jak przepuszcza czyli 90% sciemy to jedziesz ze stepelkiem do domu . .:d - - ale tylko tak slyszalem . .pogloski

a co z przyciemnianiem w piecu czy jakos tak zabieg taki kosztuje okolo 400zl na wszytskei szyby chyba znajomy ma tak w megance z zewnatrz nic nie widac od srodka widac normalanie nawet w nocy i ma na to atest wbity w dowod

tj. tzw piecowanie - jest to dozwolone - w dzien na sloncu ciemnieje a w nocy sie rozjasnia - jezeli nie ma folii to jest ok ;] - jak mi zabierali dowod za filie to nie pytal czy mam przyciemnione ile % itd - zapytal tylko czy mam nalepiona folie na szybe . .