Porsche 944

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy widzieliście krążące po okolicy Porsche 944, z dość głośnym wydechem, na ciekawym numerze rejestracyjnym R1 LENIN. Kolorek czerwony!

tak ono podobno jest z rudnika to jescze nic ja jeszcze widzialem mitshubici elipse czerwone na nizanskich rejestracjach cio sie przydlodnołem to czerwien widac nówka w srodku sróra skrzynia chyba automat z boku pisało V6 wiec nie wiem moze byc cios ładnego cio do porshe to tylko ten wydech ma okrutny tak odstaje a taki wielki ze nio nie moze byc ale rejestracja fajna zato

Tego Eclipsa tez widziałem w Nisku!! Piękny!!

Po STW śmiga jeszcze Eclipse biały, widziałem go koło Esso, moze tam mieszka właściciel

po tbg porshe 924 ale padlina jak ich malo tylko wyglad silnik zjarany

porsche czasami widuje jadac do lub ze szkoly i mam wrazenie ze jest po przejsciach. Co do eclipsa bialego to wlasciciel mieszka gdzies kolo centrum i ma problemy z jebiaca sie elektryka i elektronika.

no fajne ten czerwony mitschubishi i porsze tez wyjatek, ale ja widzialem jeszce jeden zarabisty czerwony w Niskq... taki z chormami zderzakami i bialymi kolami...
taki maluch ..
to moj
Smacznego spalonego kapcia i mokrego baku wszystkim zycze!

dzisiaj na esso stal boxster (porsche), prawie nowy rej WI coststam costam ale malo nie wjechalem do pokusy bo sie na niego patrzylem

to porshe boxer to cabrio i czarne ??? bo jak tak to ja tez juz go widziałem ale wczesniej jeszcze i tez na esso ładnie sie zebrał z wyjazdu tylko smigneło ale pewnie tez nie pokazał wszystko bo pały stały na wzniesieniu kolo warzywniaka ale piekne códo piekne

czarny boxter cabrio na warszawskich blachach przyjezda do stw w kaze swieta albo wolne weekendy... wiem bo przyjezdza do takiej starszej pani ktorej dom widac z mojego okna dzisiaj jebnolem mu kilka fotek mam je na komorce a fura faktycznie piekna

hmm czarne porshe widziałem i faktycznie ładne ale to nie to .... widziałem r1 lenin i bardzo często go widze w nisku ale kim jest koleż to nie wiem .... widziałem czerwonego eclipsa nową wersję i koleś chce go sprzedać a jak ktoś chce wiedzieć za ile to zgłaszać sie do mnie to powiem.... z tego co wiem to eclips stukniety byl ale wszystko dalo sie naprawić.... ja tam wole zwykle brony albo kombajn.... a i dzisiaj widziałem fajnego folfika jak mnie minął z balonikiem z tyłu .... nie zdążyłem się przyjrzeć ale ciekawy był nie powiem.... o i jeszcze ciekawi mnie czarny golf rst cośtam ..al chyba bo widzę go w nisku pod elektrykiem i czasami gdzieś na drodze... klosze czarne, nakladki na klamki chromowane, szybki ciemne falgi min16 chyba ats i wlocić fajny .... załatwcie mi wlocik powietrza do mojego golfa bo chciałbym taki .....pozdro dla maniaków

dziś również widziałem srebrnego golfika z światekami a'la lexus i balonikami był na rejestracji KR cos tam!
oprócz tego widziałem dziś kilka razy chyba jednego z klubowiczów - czerwony golf, ładnie zrobiony, był na zdjęciach z waszych spotów.

Ten czarny golf to chyba kolesia ze skarbówki,zawsze stoi na parkingu służbowym, ale lipny bo 5d ale wlocik i alu ma gęste no i jeszcze widziałem takie wyjebistego normalnie golfika srebrnego 3d z lexusami na niżańkisch blachach : ciekawe czyj to normalnie nie wiem kto nim jeździ,bo wcale się nie zatrzymał i nie przywitał

Cytat:
2004-04-12 01:08:47, rybaiii pisze:
no i jeszcze widziałem takie wyjebistego normalnie golfika srebrnego ... ciekawe czyj to normalnie nie wiem kto nim jeździ,bo wcale się nie zatrzymał i nie przywitał

A co bede stawał A myslalem ze potrafisz odroznic Golfa od Ritmo

jakie jeszcze ciekawe samochody jezdza po stalowej ??? mozecie kilka wymienic.Oczywiscie stalowa i okolice.Po nisku jeszcze jezdzi granatowa astra wlasnie gosciu zrobił jej płotniki nawet to wyglada takze w nisku widzałem czarna barchette zarombiscie wygladała

Cytat:
2004-04-12 09:05:26, GEOO pisze:
jakie jeszcze ciekawe samochody jezdza po stalowej ???

Fiat Pinifarina 2.0

no i wspaniałe Fiaty Panda, jak to zaczną tuningować to się potne

nio bez przesady bez takich chyba ze jest to panda cit car wtedy ładnie wygladał jeszcze jakies samochody ciekawe

to czarne ze znaczkiem fiata jezdzace po nisku to nie barchetta tylko coupe turbo plus 16v .ogolnie to w stalowej jest jeszcze audi s2, dwie zarzniete mazdy turbo, civic vtec bmw750 i jeszcze pare innych parchow

a wygladało jak barchetta nio to moze sie nie znam albo nie przyuwarzyłem

hmm no wiem rybal kojarze tego golfa na nizanskich blachach ale z tego co wiem to koles sie zatrzymuje zazwyczaj i w zwyczaju ma tez sie przywitac ... pozdro dla wszystkich a odnosnie tej czarnej coupety to jakis stary koles nia smiga po nisku ... a tak to musze przyuważyc inne ... astra granatowa tez nawet nawet i znam kolesia z widzenia i z tego co wiem to sympatyczny jest ... postaral sie ale niektorym sie to nie podoba .... zreszta poczekamy zobaczymy