| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-24 20:11:38 Jako ze dejta nie wyszedłes z propozycja to tworze ten temat .....
Jest nas z 15 - 20 u - miłosnicy fiata na forum oraz klubowicze 127 klub... Tyle ze ja nie pije ...... mam pewne problemy ostanio.... Jak cos mozna by zorganizowac Grilla sobie np na Lisiej górze - fajnie tam jest .... 10ty to dobra data np o 16ej i do 20 ej ..... Co wy na to ?? W sumie to zalezy mi na opini Qby, dejty , vadera .... aha kto jest na podkarpaciu baronem - sorry ale ja dalej nie czaje tego baronostwa wiem ze jest krzemowy i tyle Miałem jechac na slask ale ciotka w szpitalu siedzi - a do siewierza nie mam po co jechac - poczekam do słowacji i uzbieram dopiero wtedy kase .... Co wy na to ???? ps. Barryemu nie dawac %% Po ostanim garazowani usłyszałem wiele Ps. Do modów jak mozecie przyklejcie . Aha grilla moge przywiesc |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-03-24 20:21:10 Ostatnio to ja caly czas z propozycjami wychodzilem wiec pozostawilem ta propozycje Tobie Czuczu Mam tylko propozycje, skoro sa to urodziny FNF niech bedzie to zlot tylko FNF i ludzi z tym klubem powiazanymi , czyli sympatycy, wolni sluchacze, osoby czesto tu bywajace i oczywiscie Memberzy Barona tyo moze na spocie wybierzemy ps.czuczu ja tez nie lubie pic i pije rzadko... bedziemy wszystko ustalac niech sie wszysco z rzeszowa wypowiadaja |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2004-03-24 20:23:27 ....jetsem za...10`ty to dobra data, akurat bede w rzszowie;]
...przywioze kiełbaski;] ...i placyk na Lisiej to tez swietny Pomysl;] ...wpadne swoim nowym nabytkiem;] |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-24 20:24:51 Ok daj info chłopakom ......
Aha zapomniałem o lo3ku tez tu siedzi.... Dac znac rybie ??? Napisał tu pare postów ale jakos nie stroni do bycia wolnym słuchaczem...... Odezwij sie na gg |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2004-03-24 22:00:55 Jako sympatyk fiata i klubu F&F melduje sie stawic |
York F&F Wolny Słuchacz :) Peugeot 307sw Przemyśl | 2004-03-24 22:43:22 York tez chce przyjechac, moze ? ![]() |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-24 22:49:05 Z tego co zrozumiałem to klubowicze / sympatycy / wolni słuchacze / i piszacy tutaj .....
Wysłałem ten temat przezesowi mam nadzieje ze napisze co i jak ...... bo tak to ciezko kombinowac. |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-03-25 09:43:32 No wlasnie, tylko tutaj piszacy. W koncu na urodziny sie najczesiciej rodzine zaprasza, o no i kumpli Chcialby w koncu poznac wszystkich ktorzy na podkarpaciu sa w jakis sposob zwiazani z klubem. |
zoom zoom zoom | 2004-03-26 12:33:02 Gdybym mogl, to takie imprezki to dla mnie mjót |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-26 16:00:37 Piszesz tu w koncu ...... a studiów wtedy nie masz ..... A moze by od razu jakis przejazd przez miasto ????? |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-03-26 16:14:24 przejazd przez miasto bylby spoko, tyle ze nie kazdy pewnie zabierze sie osobiscie swoim sprzetem i nie kazdy ma autko oznakowane logiem F&F
no ale pomysl fajny |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-26 16:17:17 Nie chce robic Ot ale naklejke klubowa widziałem chyba u Vadera .....
I tyle .... tak oglądając fotki aut to mało kto ma logo FF... |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-03-27 10:35:44 No jeszcze ja mam naklejke na Dfie i na maluchu też.
Malucha oplacilem i juz nim jezdze |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-29 01:53:34 Ok gadałem z paroma osobami na priv i mysle ze data dobra .....
Tylko Wszyscy maja jedno ale - dotyczy dokładnej godziny ??? szkoda ze wiele soób sie nie wypowiada pomimo ze watek czytało . |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2004-03-29 09:20:56 ..moim zdaniem dobra była by godzina ..jak zwykle...10-11 AM, wieczorami czesc z nas pewnie bedzie wyjezdzac do rodzin na swieta..wiec mysle ze z"poranne" godziny beda ok.
...proponuje spotkac sie na Lisiej...dobry klimat do przemysleń zawsze mozna zrobic jakieś Świateczne Rajdowanko...i w koncu pogadac o przyszłosc F&F Podkarpacie (...patrz wyzej..mozwa o dobrym klimacie do przemysleń :p ) ..wiec jak? |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-03-29 10:47:29 na lisiej jest tylko jeden maly problem... zamkneli brame... nawet sie jej nie da sciagnac, bo jest przyspawana. moze podpromie? tyle, ze zbytnio nie porajdujemy, bo tam troche scigaja. chyba, ze macie inne propozycje. mi przychodzi do glowy mała sesja zdjeciowa naszych samochodzikow w jakims ladnym miejscu, np. matysowka, maria magdalenka. to sa najblizsze okolice rzeszowa. wypowiadajcie sie wszyscy. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-03-29 11:31:19 Mi to wisi bo niestety nie znam Rzeszowa .....
Ale dajcie znac gdzie to postaram sie wpaść . 11 rano to troche zbyt wczesnie nei lepiej koło 13 ej 14 ej ???? pamietajcie ze neiktórzy msuzawyjechac z 2 godz wczesniej |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-03-29 16:18:47 tez mi sie wydaje ze trzeba bedzie to zrobic troszeczke pozniej.
W sobote chyba sie jaja swieci? nie wiem nie znam sie... ale chyba w sobote. najlepiej bedzie ok. 13, 14. |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2004-03-30 11:03:18 Ja tez nie znam Rzeszowa. Ale mozemy sie umowic np gdzies gdzie wszyscy trafia a pozniej pojechac w jakies ciekawe miejsce Co do godziny to ja bym najchetniej jechal na 12. Bo 15 to troszke za pozno bo wiadomo ze troszke posiedzimy a pozniejjeszcze do domu trzeba trafic. Ja tam obiadu jesc nie musze Wezme se kanapki |