Artykul auto swiat z 5 kwietnia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak przeczytalem w w/w tygodniku polonez jednym z czesciej kradzionych samochodow przednim jest maluch,cienki,pasat,sejcienki,golf,uno i wlasnie nasz kochany poldek - straszne to jest

Glownie jest kradziony na czesci. Bo jest duzy zbyt na te czesci.

Hmmm!! Dlatego trzeba jeździć Fiatem!! A to jest całkowita prawda z tym że te auta idą na części,podobnie jak maluchy!!

Dlatego scooby zakłada alarm

No moj poldzer takze ma alarm ale jakos to nie powstrzymalo od zabrania z niego pieknego radia pieknej polki z pieknymi glosnikami i pieknego etuii z pieknymi plytami alarm wyl ludzie chodzili do okola i standardowo nikt nie zaragowal

Mnie tylko piękną półkę zabrali

no mi za pierwszym razem jak bylem nad jeziorem to takze zabrali mi polke mialem wtedy nowiutki glosniczki ale najywarniej jak zauwazyli brak radia stwierdzili ze trzeba zabrac glosniki bo sie nie przydadza

Ja tez jak kupiłem Poldka od razu alarm założyłem pan od alarmów mówił Panie taki alarm do takiego Poloneza po co ? Jeszcze nigdy w życiu centralnego zamka w Polonezie nie zakładałem, a ja mu na to cóż musi byc ten pierwszy raz A wszyscy jak zamykam drzwi to sie dziwnie patrzą że central

Dlatego moja audio poza radiem ktore wyglada jak kaseciak jest kapletnie niewidoczne Ale i tak najlepsze zebaezpieczenie ma Halas

A jakie Hałas ma zabezbieczenie ?

A ja mam audio na kasety ale........ nie napisze bo po co kusić los ale kto widział to wie

ja mam audio na cd made in Korea albo Taiwan albo China nazywa sie PIEONEAAR czy jakos tak ale i tak wyciągam je jak zostawiam go pod domem

Ja nie wyciągam bo w moim przypadku to godzina roboty - zostawiam auto na strzeżonym

Ja mam na kostki ale zakładam jak jade gdzieś w dłuższą drogę albo jak z kumplami podgadać

Ja nie umiem jezdzić bez muzyki więc panel wkładam zawsze nawet jak jadę niedaleko

ja też mam kilka zabezpieczeń typu alarm+centralny i blokada skrzyni biegów, to ostatnie jest jednym z lepszych, radio mam na cd i panel zawsze zciągam żeby nie kusić...

O zciąganiu to nawet nie mówię bo to najważniejsz rzacz - kluczyka mogę ze stacyjni zapmnieć ale panela nigdy

szkoda tylko że bez paneli też kradną zwłaszcza w takich autach które się łatwo otwiera... czyli w większości fso... moim kilku kumplom pokradli w 126p 125p sej i cinkłe i innych,,,, ja tak przyśrubowałem, że sam jak wiem gdzie jest przykręcone to z godzinę muszę odkręcać... hehe

Cytat:
2004-04-08 18:01:08, k1cyprys pisze:
szkoda tylko że bez paneli też kradną zwłaszcza w takich autach które się łatwo otwiera... czyli w większości fso... moim kilku kumplom pokradli w 126p 125p sej i cinkłe i innych,,,, ja tak przyśrubowałem, że sam jak wiem gdzie jest przykręcone to z godzinę muszę odkręcać... hehe

heh to widze ze sam nie jestem- ja swoje tez porzadnie przysrubowalem i mam nadzieje ze nigdy nikogo nie skusi

No ja myśle że i tak w pomysłowości zabezpieczenia radia mnie nikt nie przebije!!! Tak jak Alien powiedział jest najlepsze!! Żeby było wiadomo o co chodzi to musze zrobić fotki!! Jutro zrobie fotki i wyśle do wodza a on to obublikuje jako art!! Co wy na to?? Jest to tani i moim zdaniem zajebisty sposób!! Napisze jeszcze instrukcje budowy mojego zabezpieczenia i wtedy powinno być wszystko OK!!