[126] NOWE FOTY - do oceny;P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pożyczyłem cyfraka a że była ładna pogoda zrobiłem malą sesje swojemu bolidowi

super kiera!!!!

No no bardzoładny maluszek tylko te siedzenia hyhy troche niskawe no ale to lata 70 Ogólnie jest GIT

SUPER MALUSZEK, GRATULUJE !!!

ekstra samochodzik, zjabiscie podobaja mi sie te felgi na stary rozstaw

a i widze na 4 zdjeciu w kadrze pojawil sie motorower Chart pamietam zajebiscie sie takim jezdzilo

co to za ramka na jednym djeciu gosci

Bardzo fajny. Podoba mi się niesamowicie.

Szukaj lusterek chromowanych albo tcy pierwszych mocowanych do drzwi trochę wyżej na zacisk. Przydały by się też oryginalniejsze felgi (z napisem fiat w środku) -> jak coś to mam takie Jedyne do czego można się przyczepić to naklejka (chociaz niektore problemy z takim rocznikiem to mogli by pokazac na tym kanale). Biała tarcza też troche psuje klimat (popełniłem kiedyś ten sam błąd). Idzie w dobrym kierunku. Może jeszce spróbowac przypucowac lakier bo dzwi widze jakieś "szprejowane". Aha i nie ma zdjęc tyłka !!!

Ładny klasyk. Nie zepsuj go tylko jakimis tjuningowymi dodatkami!

A ja mam inną wizje malucha tak wiekowego, ale ogólnie mi sie bardzo podoba, zadbany, Jednak nie obejzie sie ebz kilku minusów:
- te siedzenia w środku zę tak pwoeim nie za bardzo mi podchodza ... po prostu są brzydkie
- biała tarcza zegarów ( to nie ten klimat )
- kiera jest beznadziejna wieć myśle że za symboliczna złotówek mozesz mi ją sprzedać : (żarcik )

Ps. czyżbyś gdzieś delikatnie puknął przodem bo tkaie wgniecenie nad znaczkiem widze

Pozdruufka

Bardzo ladny maluszek!! proponowalbym jeszcze wypolerowanie chromow pasta Auto max na przyklad i bedzie cacy pozdroowka Mariusz

Spoko spoko, naprawde konkretny klasyk... Kilka pierdółek do dociągnięcia i będzie gicior Pozdawiam

P.S. Jakieś mistrzowskie felasie ala Abarth by się przydaly

Odrazu chce powiedziec że nie bede robił z tego samochodu w 100% klasycznego... z zewnątrz nie planuje jakis zmian bo strasznie mi sie podoba :] niestety autko było bite jeszcze przez mojego dziadka i mam z tylu klape od eleganta bo akurat taka sie nawineła a była w tym samym kolorze
Mam w planie zrobić bardzo mocną 600cc, auto zostanie obnizone i utwardzone mysle tez na dystansami na stożki... w kazdym razie emeryckie autko to nie bedzie

Co do ramy to jest to Diamondback X-LINK SPORT mój ukochany rowerek niestety teraz wiecej kasy wchodzi w malucha i rozbudowa bika troche stanęła:/ Ale z rowerkiem wiaze sie nalepka EX TV i jej nie odlepie bo mi sie podoba

Cytat:
Jakieś mistrzowskie felasie ala Abarth by się przydaly

A no przydałyby się jak bedziesz mial namiary na jakies to daj znac jak narazie chce odrestaurować te bo sa w bardzo dobrym stanie... Aha i mam w zwiazku z tym pytanko co myslicie o polakierowaniu ich na biało?

Cytat:

- te siedzenia w środku zę tak pwoeim nie za bardzo mi podchodza ... po prostu są brzydkie
- biała tarcza zegarów ( to nie ten klimat )

Fotele aktualnie "emeryckie"
nie chce kubełkow... ostatecznoscia są lotnicze ale mam taki pomysl zeby poszukac foteli od forda fiesty albo od seicenta...
A biała tarcza to narazie test wsadziłem tam wydrukowana i wycieta biala kartke ale mi sie podoba i chyba zorbie sobie porzadna białą tarcze albo pomysle nad innymi kolorami i tak mam zepsuty predkosciomierz...

cze maciek zarejestrowalem sie haha i sprawdzam czy to dziala o malcu sie nie wypowiadam bo widze go na codzien to papap

[ wiadomość edytowana przez: Parnel dnia 2004-03-21 22:05:10 ]

Ja bym felg nie malował na biało. Wg mnie najładniej wyglądają w standardowym kolorze.
A maluszek śliczny - taki jakie lubie najbardziej

Piszesz coś o zmienianiu foteli - jak będziesz to robił to zaznaczę od razu, że byłbym bardzo chętny na te co masz teraz (kanapa i oba przednie - bo rozumiem, że wszystko jest beżowe).

No na fotkach wyglada spoko. Mam nadzieje ze bede mial okazje ogladnac go na zywo

Pozdro 600

decyzja zapadła... Felgi zostaną w oryginalnym kolorze :] rzeczywiscie białe stożki to wieś... fuj:/ Teraz mam zrobione hamulce i hamują jak brzytwa :] Dobry stożek nie jest zły !!!
A już dzisiaj zaczynamy z Parnelem GLEBE wszystko przygotowane...:]

Autko naprawde mi się podoba!! No poprostu urok "chromików" mnie zniewala Powodzenia w dalszych pracach.

P.S. Nie przegrzewa się modół zapłonowy tak zamocowany??

Jak juz sie uparłeś na białe tarcze to zainwestuj w takie z allegro za 10-15 zł. Są wykonane techniką sitodruku i w nocy świecą same cyfry. Jak sam wydrukujesz bedzie nieciekawie.

PS: Widze, że robice jakiś regionalny atak żółtych maluchów

a ja zauwazylem ze ty masz opolskie rejestracje
ps. malacz konretny- nie ma jak klasyk

fajna maszyna

jeżeli chodzi o tarcze, to rzeczywiście już lepiej by było rzucić groszem i skombinować sobie taką z allegro - koszt niewielki, a efekt lepszy

dobrze że postanowiłeś nie malować tych felg na biało, bo jeśli są ogólnie felgi, do których biały kolor pasuje, to napewno nie są to te...
odmalować je na taki kolorek jak jest lub na trochę bardziej srebrny i będzie po prostu super

jak będziesz miał jeszcze coś zrobione, to koniecznie daj znać