Jaka naklejka klubowa ?

Ankieta: Jakie chesz naklejki na samochod ?
Jedna mała naklejke w stylu "PL"
jedna na czarną blende
jedną na tylną szybę
dwie jedną na blende a drugą z identyfikatorem na przednią szybę
żadnych naklejek!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowe, chyba wiadomo o co chodzi, ankiete zamkne jak mina 4 dni albo 14 osob wezmie udzial.

Moze nie mam wyobrazni, ale ta ankieta nie mowi mi za wiele i Czy to beda 2 naklewjki (przod i tyl) czy jedna... ciezko sie zdecydowac bez ogladniecia przykladów - wszystko zalezy raczej od niej samej... i od naszych checi do jej przyklejenia
Robert

Zgadzam się z Robertem !
Zdecydujmy najpierw o wyglądzie przedniej nalepki. Teraz Ankieta ma tylko 50% wartości. Zróbmy to do końca, a potem głosujmy!!!

Też uważam że ankieta jest niedopracowana - powinna być chyba połaczona z naklejkami. Poza tym może niech każdy umieszcza tam gdzie chce/uważa że jest najbardziej widoczna ?
niektórzy mają spoilery inni nie, przyciemniane szyby tak samo ...

dlaczego nie mam dostepu do ankiet ?
Tez chcialbym taka naklejke a i koszulka przydalaby sie

Poniewaz do ankiet maja dostep tylko klubowicze, a ty nim nie jestes. proste. nie ma co sie wsciekac

Witam po kilkudniowej przerwie. Byłem kilka dni blizej polskiego zagłebia espero czyli w okolicach Wawy. Szkoda, że nie miałem adresu do żadnego z Was, bo wieczory były wolne i wpadłnym na kawę . Tak na marginesie zrobiłem prawie 800 km trasą z Poznania do Sochaczewa i potem przez Nowy Dwór w okolice Serocka, trochę jazd krótkich odcinków po okolicy i srednio spalił mi 8,4 litra na setkę (silnik 2.0). Uważam, że to dobry wynik zakładając dwie osoby na pokładzie i pełen cięzkich toreb bagaznik. Obciązenie zdecydowanie czułem w czasie przyspieszania. Udało mi się w ten sposób uniknąc dojazdu przez Wawę i Legionowo. Prawdę mówiąc spanikowałem, że stracę w "stoycy" ze dwie godzinki w szczycie. Na miejscu rozdałem 2 ulotki, jakby przez przypadek jednemu z Was drodzy członkowie-warszawiacy to sorry.
Oddałem swój głos w ankiecie na jedną naklejkę na blendę. Nie będę popularny, ale podoba mi się ta propozycja z adresem i napisem internetowy...itd.
Nie popieram naklejki na przednią szybę, po pierwsze zgodnie ze starą zasadą uznaję, że samochód to nie choinka, po drugie trzeba się zastanowić czy nie będzie tych naklejek na przodzie zbyt duzo. Mianowicie naklejka z numerem rejestracyjnym, jak wprowadza winiety to tez pewnikiem trzeba je będzie przykleić na przedniej, teraz doszłaby klubowa i nie można zapominać o przydymianym pasie na górze szyby. Jak z widocznością? Sam nie wiem?
Juz myslałem ,że po moim powrocie wszystkie decyzje podjęte, a tu sprawa wciąz w toku, choć miałem duzo lektury na forum - widać spory ruch nie tylko na drogach
A co do koszulek to oczywiście przede wszystkim wysoka jakośc materiału (bawełny) i nadruku. Mysle, że w tej mierze nie warto oszczedzać.
Lasombra pamietaj tylko o rozmiarach i także tych większych XXL rozmiarowo członkach klubu by nam pepki nie wystawały.
To już konczę, sorry, że tak duzo nadrukowałem ,ale się tego trochę zebrało a nie chciałem się rozdrabniać na poszczególne wątki.
Miłego wieczoru.

Sorry chłopaki że się wybijam z grupy, ale jako jedyna osoba (co widoczne jest po ankiecie) jestem za naklejką na tylnią szybę. W takim razie nie bierzcie mnie pod uwagę przy zamawianu naklejek, gdyż zrobiłem już sobie projekcik i samemu zamówiłem jeden egzemplarz takiej naklejki (bardzo podobny do tego który jest na poniższym zdjęciu).
Jak nakleję na szybkę, to napewno zrobie fotkę i pokażę efekt końcowy...

Zamow Lukasz tez dla mnie jedna, bo jak znam zycie to tutaj to jescze troche potrwa

ok? moge liczyc ze mi tez zamowisz ?

Pozdrawiam
Lasombra

Lasombra i Ty również?
Zamiast wziąć wszystkich krótko przy... i wreszcie zakończyć sprawę naklejek i koszulek to Administrator się wyłamuje.
Jak by to powiedział Popiołek - "koniec świata".
ps. i bez tłumaczeń tu proszę, żę jedno drugiemu nie przeszkadza.

Macieju, chodzi o to że ja nie moge do niczego zmuszac, to chodzi o pieniadze i to raczej duze, nie moge powiedziec, Panowie jako ze jestem adminem to macie wplacic po 10 zl na takei a takie konto do konca miesiaca.... nie moge bo po prostu ja nie mam takich uprawnieni! nikt mi nie dawal prawa do czegos takiego... ja jestem adminem strony i moderatorem forum i tyle!

A po za tym to po prostu wiem ze wszystko bedzietrwac bardzo dlugo.... wiec chialbym miec podobna naklejke jak Łukasz.

Pozdrawiam
tylko admin
Lasombra

Spoko, zamówie...
Nasze Esperaki będą się do siebie cały czas upodabniać

Panowie ! A co z resztą Klubowiczów chętnych na nalepki ?
To, że Wy chcecie mieć na szybie, spoko, Wasz wybór. Tylko co z nalepkami dla pozostałych, czy też je "załatwicie" ? Jeżeli tak, to podejmujmy decyzję w tej sprawie, nie cackając się, bo jak dalej będziemy tylko "gadać" to faktycznie powita Nas "Nowy Rok". A dupę będziemy mieli dalej gołą

Lasombra, teraz system prezydencki - dwa najlepsze wyniki do finału, dwa dni na głosowanie i numer konta na wpłaty.
Jak poczekamy jeszcze trochę to na mrozie nikt nic nie naklei.
Ja codziennie widuję pare esperaków i gdyby miały naklejki to wiedziałbym, że klubowicze i utrwalałbym sobie twarze w pamięci.
Pozdrawiam Jacek.

Sam widzisz Lasombra, że chętni są, tylko organizacji brakuje.