| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-04-13 19:03:00 podejrzewam, ze spieprzyla sie powazna rzcz:
jakosc paliwa na Twojej stacji w kazdym razie zycze, zeby to bylo to... moze sprawdz jeszcze: -filtr gazu i syf spusc -zaplon, a szczegolnie plytke aparatu i odstep -czy nie dostaje za duzo powietrza i za cieplego -przwody WN i swiece, ew. wymien... z odlapaniem problemow nie ma na benie chodzi dobrze, wiec obstawiam dupny gaz. Zatankuj cos lepszego i zobacz, czy sie poprawi. |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2004-04-13 19:21:28 Mozesz sprawdzić takze ssanie-bo mi kiedyś w ogóle nie chciała jezdzić na gazie a okazało sie ze ta linka sie spierniczyła i poszalała pod filtrem powietrza-dokładnie tego ci nie opisze bo sie nie przyglądałem mechanikom ale ogólnie chodziło o ssanie |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-15 16:54:54 U mnie podobnie bylo ostatnio - gosc na stacji obslugi powedzial zeby wyregulowac zawory, wymienic filtr powietrza, a pozniej jesli nadal tak bedzie to trzeba wymienic membrane reduktora - u mnie koszt 150 zl. Pozdrawiam ! |