Propozycja wzorów koszulek.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oto propozycje jak ma wygladac koszulka z przodu i z tylu, jak wam sie podobaja propzycje?

Moim zdaniem moze cos byc z przodu i z tylu... ale czekam na wasza opinie, te grafiki spokojnie mozna laczyc

Jak dla mnie koszuleczki są SUPER !!!
Moim zdaniem najlepsze wzory to te dwa na samym dole - czyli duże charakterystyczne napisy rzucające się w oczy!
Kolorystyka też jest SUPER! Tak właśnie sobie te koszulki wyobrażałem!

koszulki moge zamowic w cenach od 10 do 40 zł wiec trzeba wybrac predzial cenowy w ktorym bysmy chcieli je kupic, no i ile egzemplarzy ja mysle ze 25 to bedzie wszystko !

Mówisz, że musimy ustalić cenę koszulek...
Jeśli ustalimy (załóżmy) cenę 40pln to koszulki te będą lepszej jakości?
A jeśli będzie to 10pln to koszulki po kilku pierwszych praniach do niczego nie będą się nadawały?
Od czego ta cena jednej koszulki zależy?

Qrde ! Piękne te koszulki, tylko szkoda że ich nie widzę
Mam 5 ładnych kwadracików z czerwonym x w środku
Chyba mi czegoś w kompie brakuje ?

Zależy od jakości koszulki i jakości nadruku, a raczej techniki nadruku.
np. cena 30 pln to sredniej jakosci nadruk i dobra koszulka a za kolei 9.90 pln to bardzo kiepska koszulka

W takim razie Panowie nie ma się co szczypać!
Jak mówi przysłowie "Co tanie to drogie" a przecież te koszulki muszą nam starczyć na pare ładnych sezonów prawda?

Do HenBasa:
Też kilka razy zdarzyło mi się że zdjęcia koszulek mi się nie otworzyły - ale miało to miejsce tylko i wyłącznie gdy zaglądałem na Forum przez MotoNews na komputerach w uczelni.
A strona WWW.ESPERO.OF.PL Ci się otwiera? Jeśli też nie, to koszulek na pewno nie zobaszysz gdyż i strona i koszulki umieszczone są na interii a wszystko co na niej umieszczone nie na wszystkich kompach się otwiera...

wiem wiem to bolesne ale na razie nie znalazlem dobrego serwera, hmm moze przesiadka na republike, znowu?

A ile nasza strona zajmuje obecnie na serwerze?

tak 1,2 MB

Dziwne ! W domu mogę oglądać koszulki, ale espero.of nie
Zróbmy coś z tym, bo chyba nie tylko ja mam z tym problemy ?

Mhy, 1.2MB? To moze na moim retsacie umiescic?
http://www.dziewczynyptaszyny.prv.pl dobrze "chodza"?
Pomine, ze zdjecia, zwlaszcza te pierwsze maja za duza objetosc.
http://www.gaz.prv.pl tez na tym samym serwerku umiescilem. Dochodzi jeszcze lekkie opoznienie - przekierowanie z prv.

Dziewczyny Ptaszyny

[ wiadomość edytowana przez: Ptaszyna dnia 2002-11-06 09:01:18 ]

zaloze kontio na republice i na nie przekieruje domene, republika ma to do siebie, ze nigdy sie jej ( no prawie) nic nie dzieje i jest bardzo stabilna i ogolniedostepna

zrobie to w piatek rano albo jutro wieczorem

Pozdrawiam
Lasombra

Witam,

Lasombra a moze rzucimy to na swerwer mojej firmy ?
Dobre lacze i zawsze dziala.....
Powiedzcie slowo a kaze adminowi zalozyc konto.

Pozdr
Jadzwin

"SŁOWO"
Ok nie ma srpawy poproszse jakies ladne konto
"Rzeknijcie słowo, a będzie wam dane"

ja jestem za, skoro czybki i nie ma rteklam to jestem calkowcie ZA

Czekam na info na privie

Pozdrawiam
Laoes

Panie i Panowie!
Proponuję zewrzeć szeregi i podjąc wreszcie decyzję w sprawie tych naklejek i koszulek, bo jak czytam posty np Tomka Mydłowskiego, Ptaszyny i innych narzekających na espero to wydaje mi się, że niedługo nadejdzie czas motoryzacyjnych zmian i w klubie pozostaną tylko najwięksi pasjonaci tego modelu , a wtedy cała zabawa w klub przestanie nas bawić.

Dodałbym, że nie tylko pasjonaci ale "młodzi stażem" posiadacze tego autka (takim jestem ja, a jest takich "młodych" dość dużo !)
Ale faktycznie, wypowiedzi niektórych klubowiczów powiewają chłodem w stronę mniej doświadczonych. Mam jednak nadzieję, że to nie nastąpi tak szybko jak to mówią czego i Wam i sobie życzę !

Też dziwią mnie niektóre zdania wypowiadane przez członków...
Raz są zachwyceni złomem, którym jeżdzą, a innym razem psioczą, że się ciągle psuje. Moje zdanie jest takie niezłe auto za te pieniądze, lecz z masą niedoróbek...

Pozdrawiam.

wstyd sie przyznac ale ja bede sprzedawal espero w wakacje w przyszlym roku... hmmm wynika to z tego ze po prostu hmm przez wzglad na moja szybka jazde chce miec samochod ktory troche bardziej jest bezpieczny, ma poduszki powietrzne, ABS i inne bajery i tyle

Martwi mnie tylko jedna sprawa...
Że taki fajny Esperaczek może trafić do rąk jakiegoś zramolałego dziadka albo taksówkarza, który zrobi z niego festyn i zniszczy całe dotychczasowe tuningowe działania Lasombry...