Puka...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam taki pytanko... co może pukać w tylnim zawieszeniu w caro'95. Dzwięk się pojawia się gdy napieram nogą na koło /tył/ z obu stron proszę o pomoc...

szczerze nie wiem ale zawsze mi mowili ze jak ktos puka to mam isc otworzyc a tak serio to powinny byc tam takie tak zwane kosci i one potrafia stukac ale nie wiem czy tak jak samochod stoi bo jak jedzie to napewno przenosza straszne echo po calym aucie

Nie wiem jakiego masz poldka (moglbys uzupelnic swoj profil) ale u mnie taki dzwiek jak pukanie byl spowodowany trzymajacymi hamulcami.

Caro 95 - przeciaż napisał

Cytat:
2004-04-15 11:32:40, bandzior pisze:
Caro 95 - przeciaż napisał

Nie zauwazylem. Ale czy masz z tylu tarcze czy bebny??

a może coś w zawieszeniu

a juz mi cos swiat to faktycznie moze robic hamulec chodzi mi o to jak kopyto jest zamontowane-czyt tloczek z caloscia do tych jakis jazm to przychodza tam dwie takie blaszki i trzeba je tam miedzy to wbic i wlozyc zawleczki mi tak stukalo w sarym polonezie jak mialem jedna blaszke jakos luzna pozniej dilozylem kawalek cienkiej i ustalo

A może łożyska powybijane?

dzięki za podpowiedzi jutro trzeba będzie troche pogrzebać...hihihi ...a z tyłu mam bębny

sorry ze nie spojzalem ale to mam kolejny pomysl moze to byc szczeka jak wymienialem w c+ to mi stukaly ale to stukal mechanizm od recznego tam jest taki mechanizm ktory sam sie reguluje powodzenia