| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-04-14 22:29:09 Jak od ładnych kilku tygodni czekam w największej chyba katowickiej hurtowni na BF Goodrich "Profiler G-FORCE"...też nowa guma i też w hurtowni ściemniają jak mogą! |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2004-04-15 10:43:46 Witam,
Ja osobiście mogę wypowiedzieć sie tylko o sklepie www.opony.com. Zakupiłem tam Pirelli i po 3 dniach były w Warszawie a firma mieści się w Bydgoszczy. Specjalnie odebierałem je z zakładu wulkanizacyjnego, żeby sprawdzić czy nie są przypadkiem z poprzedniego roku. Bałem się o to z powodu ich ceny - coś około 180 zł brutto za sztukę (na wiosnę roku 2003). Jest również opcja dostawy do domu. Sugeruję sprawdzić ceny na opony.com, następnie zadzwonić do nich czy mają dany model opon w magazynie. Jeżeli tak to nic tylko zamawiać. Pozdrawiam i życzę powodzenia, slayter |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-04-15 17:25:29
Gratuluję wyboru kapetków, naprawdę porządna firma i porządny model Jedyną wadą tych opon są (czego niestety producent nie wyeliminował Mnie w tym sezonie czeka zakup nowej serii Toyo Proxes T1 - S. Zobaczymy czy się sprawdzą Pozdrawiam - Speed R |