Pomocy!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
POtrzebuje zajebiście drzwi do DF przednie lewe, bo bez nich nie moge przyspawac błotników prosz jak by ktos dysponował w/w drzwiami prosze o kontakt.

[ wiadomość edytowana przez: Piekarski_Piotr dnia 2004-04-14 23:05:46 ]

Khmm nie żebym, chciał wykrakać ale zaraz pewnie zamktą wątek z odesłaniem na giełdę klubową....

A ja bym jesio zaproponował odwiedzenie paru szrotów czasami są w zaskakująco dobrym stanie... mi udało się jakiś czas temu (ostatni duży remont) znaleźć fiacika z drzwiami jak z fabryki...

Cytat:
2004-04-14 23:06:55, Nomad pisze:
Khmm nie żebym, chciał wykrakać ale zaraz pewnie zamktą wątek z odesłaniem na giełdę klubową....

A ja bym jesio zaproponował odwiedzenie paru szrotów czasami są w zaskakująco dobrym stanie... mi udało się jakiś czas temu (ostatni duży remont) znaleźć fiacika z drzwiami jak z fabryki...

ale gdzie? wokół wawy nigdzie przednich lewych nie ma

nówki chcesz zajebiscie?

Nówki powiadasz...powodzenia zajebiście Tylko ciekawe co ma zakładanie drzwi do przyspawania błotnika??Chcesz zespawac drzwi z błotnikiem???

Jak by tak zespawać to by było zajebiście

Cytat:
2004-04-15 00:14:32, kaovietz pisze:
Nówki powiadasz...powodzenia zajebiście Tylko ciekawe co ma zakładanie drzwi do przyspawania błotnika??Chcesz zespawac drzwi z błotnikiem???

przyspawanie błotnika jest zalezne od dzwi bo mialem dzwonka i wymieniałem pas przedni i troche chyba sie zkrucił tego nie wiem do konca dlatego potrzebuje drzwi aby muc spasowac j pospawac narazie one blokują moje roboty przy DF, i niekoniecznie muszą byc nowki bo nowki przednie lewe są niedozdobycia.
Cłopaki pomozcie!!

jak zobaczyłem Twój wątek p.t. "pomocy!!" myślałem że coś Ci się stało przy przerabianiu Twojego bolidu na pojazd tlenowy (owybuch, pożar, omdlenie itp.). Alejuż jestem spokojny....

Cytat:
2004-04-15 07:40:13, Momik pisze:
jak zobaczyłem Twój wątek p.t. "pomocy!!" myślałem że coś Ci się stało przy przerabianiu Twojego bolidu na pojazd tlenowy (owybuch, pożar, omdlenie itp.). Alejuż jestem spokojny....

nie nie spokojnie z tym tlenem to rozwaznie wszystko robie, niestety teraz musze sie zając budą, a zajebiscie mi brakuje dzwi.

Cytat:
2004-04-15 07:46:24, Piekarski_Piotr pisze:
Cytat:

nie nie spokojnie z tym tlenem to rozwaznie wszystko robie, niestety teraz musze sie zając budą, a zajebiscie mi brakuje dzwi.

szukałeś na Strażackiej???
tam powinni coś mieć

Cytat:
2004-04-15 07:54:48, Momik pisze:
Cytat:
2004-04-15 07:46:24, Piekarski_Piotr pisze:
Cytat:

szukałeś na Strażackiej???
tam powinni coś mieć

niestety niemają bynajmiej tak twierdzą dzwoniłem do nich.

ja drzwi dla siebie szukalem pol roku...

Cytat:
2004-04-15 16:09:02, SPAjK pisze:
ja drzwi dla siebie szukalem pol roku...

rzeczywiscie to bardzo pocieszajace, wiem ze trudno je zdobyc wiec dałem na forum moze ktos ma akurat , mogąbyc podrdzewiałe aby były proste i bez większycg dziur

ja ostanio kupiłem fabryczne nowe, gołe drzwi do DF'a za 30 zeta =))

Cytat:
2004-04-16 01:34:24, czeczun pisze:
ja ostanio kupiłem fabryczne nowe, gołe drzwi do DF'a za 30 zeta =))

zgadza sie ja kupiłem 4błotniki pas przedni drzwi tylne potrzybia i wszystko fabryczna z tym ze drzi lewych przedniech nie ma nawet urzywanych

Czy naprawde nikt z was nie ma wmiare dobrych przednich lewych drzwi do DFa?
Prosze pomuzcie