Nowa deska do Fiata 125p ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy aby za bardzo nie poszybowalem pod niebiosa??Dzis stworzylem projekt zmainy deski do Fiata 125p efekt jest widoczny ponizej tylko mam kilka watpliwosci,tzn. czy jest mozliwe wykonanie takiej modyfikacji ??Jak na zlosc nie mam jeszcze swojego fiata wiec nie moge mego planu udokumentowac praca,wiec pozostaje mi czekac az do zakupu mojej furki .Napiszcie co sadzicie o moim projekcie i czy jest to wykonalne??Pozdroowka for cala Brać Fiatoska!!!!

Hmmmm ciekawy pomysl tylko szeroki bardzo (mam na mysli wertykalnie) Jak by lekko podniesc kontrolki do gory a wskaznik temperatury pod wskaznik paliwa, bylo by węziej Tylko z drugiej strony wtedy bedzie wygladal jak licznik od bisa z innym budzikiem i dodatkowym obrotomierzem

Pozdrawiam

generalnie bardzo podobne do predkosciomierza poloneza caro

to maja byc zmodyfikowane okragle zegary ze 125p czy calkowice zbudowane od podstaw z wykorzystaneim elemetow z roznych licznikow?

fajnie to wygladaloby jezeli bylo by pod szyba jak w caro czy w maluchu, jezeli chodzi o przerobke zegarow okraglych to zabardzo sobie nie wyobrazam jak to zrobic

ja jak cos to bym sprobowal wkomponowac w kapliczke deski rozdzielczej 125p licznik z poloneza caro

zaraz nawet skocze do ojcowskiego poldka i zmierze jaka ma szerokosc