AUTOMAT HEPL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Padła mi skrzynia, w moje omedze b. Szukam pomocy potrzebuje kupic zawory ktore sa w skrzyni wedlug epc maja numery: 0735732 (96014224) i 0735741 (96042006). W oplu powiedzieli ze maga sprowadzic do dwoch tygodni cena za 1300 za parke.
A moze ktos ma w Was do sprzedania automat caly do mojej bryki. Pomozcie, nie wiem co robic. Napiszcie co sadzicie o tym co dalej. Ewos.

Jeszcze jedna rzecz, jadac z warszawy do czestochowy, zaraz przed czestochowa po lewej stronie jest serwis, sprzdaz ASB Jan Zajac. Czy ma ktos do tego zakladu nr telefonu. A moze ktos bedzie z Was przejezdzal tedy to moze bylaby mozliwosc odpisania nr i przeslania go na forum. Dziekuje. Ewos

Jeśli masz pewność, że to te zawory są przyczyną twoich problemów i że po ich wymianie będzie OK, to kup nowe. Wydasz więcej, ale:
1. Zakończysz problem definitywnie - nowych nie zdążysz zajeżdzić
2. Będzie chodzić lepiej, równiej, płynniej na nowych niż na starych
3. Nie masz pewności w jakim stanie będą używane które kupisz i jak długo podziałają
4. za ASB zapłacisz więcej niż 1300zł

Cześć, podam Ci dziś nr telefonu do Zająca ( po 16 ), nie za bardzo Go polecam, nie jest tani i solidny. Wymieniałem u niego silnik w Pontiacu i robiłem sprężarkę klimy. Naprawa sprężarki miała trwać 2-3 godziny a wyszło ponad 6 i to bez warunków do czekania. Silnik zawiozłem po 22 ( był z pełnym osprzętem) bo nie chciałem żeby coś pozamieniał, na drugi dzień zabrałem auto. Po jakimś czasie jak chciałem " podrasować " alternator ze starego silnika to się okazało że jast to złom nie do naprawy a wcześniej ja na nim jeżdziłem, widocznie go zamienił. Acha, jak wracałem do Bytomia ( po wymianie silnika ) to w Czestochowie non stop gasł na światłach, okazało się że nie odpowietrzył autom. skrzyni po wymianie oleju. Narka

jarecki21 - jak się odpowietrza automata w Omedze? Też wymieniałem olej i nie widziałem żeby gościu coś odpowietrzał - a zdarza mi się zachwianie obrotów na światłach.

[ wiadomość edytowana przez: stapoz dnia 2004-04-21 09:32:00 ]

Cześć, Ewos to telefony do Zająca 34)3627721 , (34)3627722.
Stapoz, jak i czy w Omedze sie odpowietrza to nie wiem, to co pisałem to było w Pontiacu. Jeśli możesz to kliknij na priv jaką masz instalką LPG, jakie koszty i jak się sprawuje, co do nierównych obrotów silnika to u mnie były to kable wn.

Cytat:
Cześć, Ewos to telefony do Zająca 34)3627721 , (34)3627722.

Dzieki za phon,

Cytat:
nie za bardzo Go polecam, nie jest tani i solidny.

Bede mial to na uwadze.