ILE "POLECI" OMEGA 2,6i W AUTOMACIE?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM MAM KOLEJNE PYTANIE APROPO CIEKAWOŚCI LUDZKIEJ TZN. JAK JUZ PISALEM JESTEM W TRAKCIE KUPNA OMEGI A 2,6i Z AUTOMATEM...
I MAM PYTANIE ILE ONA SIE "BUJNIE" PO TRASIE? JAK KTOŚ MA TAKIE AUTKO Z TAKIM SILNIKIEM TO BYŁBYM WDZIECZNY ZA PODZIELENIE SIE OSIĄGAMI....
AHA JESZCZE JEDNO CZY DUŻY BEDZIE SPADEK MOCY NA GAZIE I ILE ONA PALI NA GAZIE?

Z GÓRY WIELKIE DZIEKI...

Wylacz CAPS LOCK

Dziedziel,
wiesz co, jak nie wejdziesz w posiadanie, nigdy się tego nie dowiesz tak na 100%, a jak ci powiemy to albo sie spłoszysz, albo będziesz miał żal, żeśmy cię wpuścili
To jest tak jak z żoną, można powiedzieć, że jest jak koszula, dopiero jak na siebie założysz to widzisz co ta za numer ( DrA, dobrze mowię? )
Janusz

Racja Januszu z tą koszulą, oj racja .

Dziedziel: Jeśli odbijesz się z wysokiej skarpy, to poleci ładny kawałek i wyląduje idealnym telemarkiem

A tak na serio: czy to jest najważniejszy parametr w aucie ?

[ wiadomość edytowana przez: salmon dnia 2004-04-21 19:00:18 ]

Dokladnie, co to za roznica czy pojedzie 220 czy 240. Czy o przesadzi o twoim zakupie? Ja prawdopodobnie nigdy nie dowiem sie ile moja poleci, bo mnie to wali. Czase zdarza sie ze pojade 180, a generalnie jade 120-140 i najwazniejsze jest by przy tej predkosci jachalo sie cicho, pewnie i mialo zapas mocy do wyprzedzania.

Chlopie jak juz to najlepiej kup sobie 2 litry ,lecz z manualem,zasniesz za kierownica,a i na gaz o WIELE taniej przerobisz, jaka jest roznica miedzy 5tys a 1800zl?Pomysl troche,ta roznice ulokuj w mlodsza i lesza omesie.Warto.