Zmienilem samochod !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Troche pojezdzilem Starletka bo chcialem miec male autko, ale... nie bylo to wygodne jezdzenie... Coz autko fajnie i w ogole, ale wygody wielkiej podczas jazdy nie bylo. Docelowo miala zmiana polegac na upatrzeniu sobie i wyrwaniu fajniej jakiejs corolki 92-93 ale wyszlo lepiej niz myslalem i dorobilem sie CARINY E 94r z silnikiem 2.0 Gli i miesieczna instalacja gazowa !, Samochod kupilem okazyjnie przez znajomego mechanika ktory ja najpierw dobrze przejzal, a facet ktory sprzedawal, nie mial wyjscia narobil sobie dlugow i bez komentarza to zostawie, ... moze to nie jest najprzyjemniejszy sposob kupowania, gdyz ja bardzo ucieszony z ceny za jaka udalo mi sie pojazd nabyc za to sprzedajacy cieszyl sie polowicznie ze splaci czesc dlugow/kredytow, ... najlepsze w tym wszystkim to ze miesac wczesniej zalozyl nowa butle gazowa na ktora wydal ostatnie pieniadze...

Wrazenia z jazdy... NIESAMOWICIE sie jedzie, cos wspanialego, i czy ja bede jeszcze chcial corolke ? hehe, nie mowie tu juz o tym ze elektryczne szyby/lusterka, abs itp, ale sam komfort jazdy, starletka ech bylo minelo...

Jedego mi tylko brakuje w tym autku do pelni szczescia a mianowicie przednich swiatel przeciwmgielnych, czy ktos mi powie za ile na gieldzie to nabede , bo pododa mi sie z tymi swiatlami a moja jakos nie ma

Moje haslo na teraz Carina Rulez !!!

fajnie fajnie tylko pamietaj ze nie ma okazji... zawsze cos za cos... poza tym ciekawe na jakiej podstawie wierzysz gosciowi.. pokazal Ci weksle czy co... kazda scieme mozna wcisnac :]

ale powodzenia... bo samochod fajny, wg katalogow ok 9 sek do setki

Gratulacje Szymon ! Cóż, Toyota to Toyota mimo że już nie Starletka

Hahaha...
Gratuluję trafnego wyboru Widzę, że odczucia co do komfortu mamy podobne A elektryka to już po prostu wygodne uzupełnienie całości Heh, tam wszystko jest na swoim miejscu za wyjątkiem popielniczki, za którą kazałbym projektantowi całe życie jeździć z palącym pasażerem
Niech Ci się długo i dobrze kręci
Pozdro.

Kreci sie az Milo Ko-hoshi Ty w swojej Starletce fajnie wygladasz D, i masz ja fajnie podrasowana ))) , narazie to sie nie moge przyzwyczaic do wielkosci samochodu i do parkowania hehehe, starletka sie wszedzie wcisnalem a carina mam caly czas wrazenie ze sie nigdzie nie zmieszcze i ciagne za soba cos hehehe D. P.S. Trafil mi sie automat i fajnie sie z tym jezdzi, teraz mozna zabrac jakas kobiete i wiecej uciechy moze byc , bo biegow nie musze przelaczac DD

pieknie NoMysz gratuluje carinki i witam w podklubie carinkowiczów a co do swiateł sam tez cały czas szukam przeciwmgielnych bedizmey sie nawzajem informować ja w przyszłym tygodniu jade po szrotach we wrocku czy cos mozna znależć

Cytat:
Ko-hoshi Ty w swojej Starletce fajnie wygladasz D, i masz ja fajnie podrasowana )))

Dzięki, staram się
Dawaj kolor auta żebym wiedział za czym się rozglądać, sedan to czy lift, a może wagon? I podkaładki montuj mi tu zaraz
Automat to ideał do lansowania się z łokciem i muzą po mieście

radze nie podpalać sie i rowniez dołączam sie do słów szad-a
Miesieczna instalka hmm i chce sprzedac, narobil długów i zalozytl instalke w miedzy czasie hmmmm
Taki zmny kubeł- ale szczery i mam nadzieje ze sie myle

Dzieki za troske, Co do samochodu to ok, dlugi go nie obejmowaly, zanim sie w to wpakowalem wszystkiego sie dowiedzialem, i jak mowilem przez znajomego mechanika bdb czlowieka dla mnie ten interesik przeprowadzilem ))

Jazda super, jak ja umyje zdjecia porobie, brak tylko felg ladnych wiec narazie to chyba jakies coupaki sie dokupi i te swiatleka przeciwmgielne to chetny jestem na to bardzo )

bisua: dwaj znac jak cos bedziesz wiedzial, ja tez szukac zaczynam

Automacik klasa, ale lokcia przez szybe nie wystawiam hehehe

Jest to sedanik, ciemnozielony, ladnie sie prezentuje, dzis sie bawilem caly czas lusterkami jak je sie fajnie przestawia elektrycznym przyciskiem hehehe, nie mialem bylo dobrze, mam jest lepiej ;D

Przydalaby sie jakas instrukcja do samochodzika bo nic takiego nie mam jak ktos ma to chetnie ksero bym zakupil albo jakiegos pdfa z sieci.

Troche wydatkow mnie czeka, ale po malu, jak zwykle bez radia co maja ci wszyscy sprzedajacy ze je wyciagaja !, a ja zostawilem ale dlatego ze nie bylo to nic ciekawego hehe, to dokupic by trzeba bo bez muzyki to eee, a glosnikow to wiecje niz na palce jednej reki w tym samochodzie jest wiec chce sie sluchac

A i nowe podkladki musze zamawiac bo koles co bral ode mnie starletke zabral mi moje i nie chce oddac juz pytalem, tez mu sie podobaja a ja nie zdazylem zdjac

Narazie tyle i jeszcze raz dzieki za slowa otuchy

a sprawdziles czy fura nie jest wpisana do rejestru zastawow? nikt prawie tego nie robi, a jak bedziesz mial pecha to jutro przjdzie do Ciebie bank i zabierze Ci samochod :]

niestety takie czasy.. ja malo kiedys takiego subaru nie kuilem :/

Cytat:
2004-04-18 09:39:53, NoMysz pisze:
wyszlo lepiej niz myslalem i dorobilem sie CARINY E 94r z silnikiem 2.0 Gli i miesieczna instalacja gazowa !,

Gratulacje !!! Sprawdź jednak to co piszą koledzy.

Cytat:
Wrazenia z jazdy... NIESAMOWICIE sie jedzie, cos wspanialego, i czy ja bede jeszcze chcial corolke ?

Poczekaj na Corollę 14-generacji, napewno będzie już większa od Cariny

Cześc!

Gratulacje z zakupu autka. Mi też się fajnie jeździło takim autkiem dopóki nie kupiłem nowego. Teraz mogę powiedzieć Wam co to jest comfort. Carina była na 4+ a Misiu na 6+ ale wiem że to inna klasa.

Halogenki możesz wyrwać na giełdzie w Poznaniu po 150 za szt.
Byłem teraz w niedzielę i gościu miał w bdb stanie.

Jeśli byś potrzebował jakiś drobiazgów to zostało mi trochę po byłej Carinie.

Gratuluję, no w końcu też na C jak Corolla

I proszę koledze nie psuc rasości z dobrego zakupu, ja rozumiem, że trzeba sprawdzac ale mówi, że z pewnego źródła i sprawdzone, zdarzaja się takie rzeczy.

Całe życie to ryzyko, a jak kogos ma trafic to trafi nawet jak kupi przez salon (znajomy )

Cytat:
2004-04-18 19:03:28, NoMysz pisze:
A i nowe podkladki musze zamawiac bo koles co bral ode mnie starletke zabral mi moje i nie chce oddac juz pytalem, tez mu sie podobaja a ja nie zdazylem zdjac

No to jak - klub bedzie reprezentowal niewiadomo kto ? Sprawdziles goscia chociaz ???
Mam jeszcze chyba podkladki na stanie to moge okazyjnie sprzedac (po ile one tam byly ???)
A instrukcje tez moge skserowac i przekazac przy okazji.
Mozna by jakiegos spocika ukrecic w Poznaniu.

No i oczywiscie gratulacje

wsjewo charoszewo