Sztuczki magiczne z ładą

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Umie ktoś czarować? Ja umiem. Wyszedł mi ostatnio czar tyre-revival. Potrzebna jest do tego klasyczna łada NIE OBNIŻONA!
zapis wideo

Mialem wczoraj sztuczke magiczna z Lada i to w dodatku godna rosyjskiego cyrku.

Nie moglem zgasic silnika Chodzil mi nawet z wyjetym kluczykiem ze stacyjki.... Po 5 minutach chyba sie mu znudzilo bo sytuacja wrocila do normy...

Cytat:
2004-04-15 19:16:22, janisz pisze:
Umie ktoś czarować? Ja umiem. Wyszedł mi ostatnio czar tyre-revival. Potrzebna jest do tego klasyczna łada NIE OBNIŻONA!
zapis wideo

ale numer godny koperfilda widac jak oponka znika a potem znowu sie pojawia ale magia hihihhihihihihi i to w dodatku w jakim stylu!!
janisz naucz nas

Janisz! Czy zdradzisz nam, jak wykonałeś tę magiczną sztuczkę?

To tajemnica. Nagrywajcie jak coś ciekawego umiecie.

Mam wrażenie,że tę oponę miałeś pod samochodem i Ci po prostu wyskoczyła!!!!!!!

o fak! i po tajemnicy

Hehe! Jestem klubowym detektywem

Ja umiem czarowac CZARA MARA HOKSA POKSA i post jest

Sprytne , zabrleś na początku opone pod miske ją zgarnołeś a na zakręcie wyskoczyła I tak nieżle to ci wyszło
panoni

goooodne podziwu !!!!!
hi hi

Jak kedys jezdzilismy z kumplem na pasie w krakowie ( zima )
wskoczylo koleczko do srodka oponki i wyjsc nie chcialo hi hi

a to dopiero niedobre kółeczko co ?

pa p a
hi hi hehe !!!

Witam
a pamiętacie taki fabryczny team Vaza, jezdzili kilka lat temu także po Polsce i dawali na stadionach i autodromach rewelacyjne pokazy?.. jazda na 2 kołach, zmiana koła w takiej jezdzie, wyścigi równoległe, slalomy, oborty o 180 i 360 stopni, skoki itd..., byłem na takim pokazie na stadionie GKS Wybrzeże, rewelacja!!!!
mieli klasyki i Samary, pomalowane podonbnie jak Łada klubowicza z Gdyni Hueya(Karola) w barwy biało - niebiesko - czerwone

Bylem na ich wystepie w Bialymstoku Pamietam, ze siedzialem caly czas z wytrzeszczonymi oczami na to co tam robili....

Aha. W pamieci utkwil mi taki jeden szczegol - sposob w jaki stawiali auto na 2 kolkach. O ile dobrze kojarze - najezdzali jedna strona na taka specjalna rampe i po chwili wszyscy juz bili brawo

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-04-16 08:15:45 ]

TEZ ICH WIDZIALEM!!!! rewelka.... W lodzi jezdzili na stadionie zuzlowym...
pamietam tez, ze mieli samare cabrio, a na dachu 2104 materac, w razie jakby motocyklista nie wyrobil.... bo z nimi byl tez gosc na motorze, skakal nad ladami...
i chyba 052 tez skakala... nie pamietam dokladnie, smarkaty bylem.

Hehehehe
Poszukajcie jest film z tym na wegierskiej!

Jak czary to czary, u mnie te film wyświetla sie do góry nogami.

No way. Zakodowałem divxem 3.11a !!! Zgodność musi być wszędzie. Pewnie masz jakieś filtry i do tego źle poustawiane.