MotoNews.pl

Wiosna- czas zmian:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ idzie wiosna i pora na dokonanie jakichś zmian w aucie, postanowiłem założyć moje nowe-stare halogeny Hella Rally 200. Jak wam się podobają??? Myśle że należy jeszcze teraz dodać po zerzak jakieś fajne przeciwmgielne i przód Fiacika będzie prezentował się jak prawdziwe Rally '70
http://www.myabarth.com/details.php?image_id=1355
http://www.myabarth.com/details.php?image_id=1356

P.S.
Nie ma może ktoś na zbyciu nakładek na takie halogeny???
Tak tylko pytam, ale odpowiedz znam

Jesion zderzaki masz pomalowane na srebrno? Byelm przekonany do tej pory ze to chromy. Kiepski byl stan chromow? Bo strasznie autko traci z takimi zderzakami. Halogenki a full wypasie, zreszta jak cale autko

No niestety prawdziwy chrom dopiero bedzie na tych zderzakach Jak kupiłem auto zderzki, jak zresztą wszystkie elementy chromowane były pociągnięte czarną farbą, niektóre listwy udało się odpczyścić i odpolerować, ale zderzaki niestety miały chrom zupełnie zniszczony....

No ale jak bedzie chrom to spoko

Cytat:
2004-04-20 18:56:26, Jesion128 pisze:
Nie ma może ktoś na zbyciu nakładek na takie halogeny???

Nakładki czyli co ? Brewki Ja mam ze starych potłuczonych halogenów takie plastikowe kratki ochronne. Ale do takich swiatlekek szoda zakładac taki badziew.

halogeny bardzo fajne
mam u siebie podobne ale chyba troszkę mniejsze też Hella dalekosiężne i na początku lat 80 były zamontowane w vw golfie GTI

Cytat:
Nakładki czyli co ? Brewki Ja mam ze starych potłuczonych halogenów takie plastikowe kratki ochronne. Ale do takich swiatlekek szoda zakładac taki badziew.

Oj!!! Nie!! Żle się rozumiemy!!! W rajdach były stosowane w ciągu dnia nakładki( pokrowce) na halogeny z napisami np. Hella, wzależalo od firmy. Bardzo fajny gadżet. A jeśli hodzi o brewki to moge sobie sam zrobic z taśmy izolacyjnej

qrde fajne masz te lampki, sam bym takie sobie zalozyl, szkoda tylko ze od razu by mi ukradli takie miasto

Jesion fajna elektrownia

Mam podobne, tylko ze dopiero będe zakładał. Mam już nawet przyszykowany zderzak od klasyka . Myślę tylko w jaki sposób zamontować halogeny żeby móc je szybko zdemontować.

foto:

ale masz czerwone przepite łapska

No no!! "Oczka" niczego sobie!! Ja stałem się szczęśliwym posiadaczem wesemów dużych, do tego 2*100W i rządzę nocą!!

Cytat:
2004-04-20 22:50:48, Koniu pisze:

Myślę tylko w jaki sposób zamontować halogeny żeby móc je szybko zdemontować.

tylko nie za szybko, bo pewnie będzie wielu chętnych, żeby je szybko zdemontować... więc lepiej jakby trochę czasu im to jak co zajeło...
nie zapominajmy że żyjemy w kraju, że produkt krajowy brutto lubi trafiac w powtórny obieg...

NIEZŁE LAMPKI ja mam wesemy ale mi jakiś pajac uszkodził szkła kamieniem albo czymś podobnym tak że tylko gniazda zostałysie a szkiel nie ma no i zdjąłem bo ślepe światła dziko wyglądają no a teraz mam takie oczka UV przeciwmgielne i tyle
szkoda mi inwestować bo i tak ukradną

ja również posiadm wesemy (świecą nieźle)
a z wiosennych zmian właśnie pomalowałem alu,teraz tylko oponki śruby i ...
no i kubeł jutro będe zakładał