POSZERZENIA >>Fiat 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Juz od kilku miesiecy poszukuje jakis informacji na temat POSZERZEN nadkoli dedykowanych dla Wyscigowych wersji Fiata 126p. Z pewnych zrodel wiem ze były produkowane gdzies w Bielsku, a jednym z odbiorców był OBR..oraz cała rzesza kierowców Fiatów 126p. Poszerzenia sa bardzo ciekawie dobrane stylistycznie pod kancisata bude Fiata 126p.

Prosze was o pomoc w zlokalizowaniu..lub choc by jakis informacji a temat domniemanego wytworcy..informacvji gdzie i czy jeszcze mozna takie dosstac. Prosbe swa kieruje do osób zwiazanych ze "starym" swiatem wyscigow i rajdow a wiec moze pomoze mi Mruk, Walezy, Tolya, Jesion , Schwepes ..moze ktos z was ma kontakty z ex-scigantami ...moze ma ktos kontakty z Ludzmi od Szwagierczaka..hmm bo i w jego sławnym Maluchu były takie..

przegladajac galeri choc by na F&F nie trudno zauwazyc iz zestaw taki był popularny..a wiec szeroko dostepny...

czy nikt nic nie wie?

Kto jest z Bielska?..niech popyta u "starych" tunerów...

prosze

Pozdr.
Qba

sprawa w toku

może zadaje głupie pytanie i troche nie na temat ale jak poszerzyć po 6 cm na strone malca

Kup poszerzenia od qby lub neich ci blacharz jakis zrobi z nadkol wewnetrznych malucha.

Qba mam nadziej ze cos sie ruszy bo to jedyne nadkola które mi sie podobaja.

A jak zrobic nadkola zewnetrzne z wewnetrznych? Masz jakies fotki takiego rozwiazania?

oppss sorry nie o to mi chodziło i nienapisałem chodzi mi o poszrzenie zawieszenia siakieś dystanse czy cuś

[ wiadomość edytowana przez: proiss dnia 2004-05-11 20:32:01 ]