Święta w raju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
tak się chciałem pochwalić, że spędzam wakacje w raju. Gaz po 1,79 a wokół mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo omesiów. Nawet kurka nie wiedziałem, że tyle tego tutaj jeździ

pozdrowienia z Radomia

Danek z Krakowa

U nas gas też ok 1,8zł a najtaniej to widziałem po 1,71 . Ale raj to raczej nie jest.

Gdzie ty te święta spędzasz Danek? Może byśmy się stykneli gdzieś na mieście,skoro jesteś w Radomiu?!
PS: nie wiedziałeś że Radom to miasto Omeg

[ wiadomość edytowana przez: SEBA-OMEGA dnia 2004-12-25 12:48:02 ]

No cóż...
jakoś to do mnie nie docierało, że to miasto omeg. Prawdę mówiąc dopiero od kiedy kupiłem omesię to zauważam wszystkie jakie koło mnie przejeżdzają. Co do spotkania na mieście to bardzo chętnie. Może być niedziela między 13 a 15 lub wieczorem albo wręcz któryś z początkowych dni tygodnia - jestem na urlopie, a w czwartek wyjeżdżam do bornego sulinowa - ktoś tam będzie może?
Podaj jakiś termin, który Tobie odpowiada na spocik - jestem stosunkowo elastyczny

Pozdrowienia z Radomia
Danek z Krakowa

Może spotkamy się jutro,w sumie to mam trochę czasu.Wyslij mi twój nr kom na PW, i napisz gdzie przyjechać.Ja bede na mieście od rana bo mam kilka spraw do załatwienia

No i Pb też staniało !

3.20 na Neste w Radomiu
3.39 na Esso

Cytat:
2004-12-27 10:22:43, boogie pisze:
No i Pb też staniało ! 3.20 na Neste w Radomiu

Wczoraj lałem,cena aż miło

dolar idzie w dół, ropa tanieje. Gdzies czytałem ze PL ma dostac jakies kontrakty na iracką ropę.... miło by było lac wache za 2,50

Cytat:
2004-12-27 10:22:43, boogie pisze:
No i Pb też staniało ! 3.20 na Neste w Radomiu 3.39 na Esso

3.18 WE WROCKU na Kolejowej a na Neste jeszcze taniej
a ON 3.20

[ wiadomość edytowana przez: robert1x dnia 2004-12-30 16:57:17 ]

No to w tej sytuacji to ja jestem w piekle: Trójmiasto LPG 2.10 zł

W Poznaniu tez piekiełko LPG ponad 2.00 :/

W Radomiu nie ma tragedii LPG 1,79 zł