[na szybko] Felgi z bis"a i zaciski z DF"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem, ze felgi z BIS'a i zaciski z CC/SC sa niekompatybilne, ale jak to jest z felgami z BISa i zaciskami z DFa?

PILNE, bo jade za godzine niecala po opony i nie wiem czy zakladac na felgi z bisa ktore mam czy tez jakies felgi inne musze wyczarowac

Lapek

felgi z bisa wejdą na hample z DF'a, evilone i bizerone potwierdzą

w razie czego można dodać dystans stalowy od DF

Ja mam felgi z bis-a ( z okragłymi otworami) i niestety mi trą o zaciski :/ może ja mam jakies auto nieforemne

Ja moge tylko powiedziec, ze z dystansem 10mm bylo ok. Bez nie probowalem.

Cytat:
2007-02-08 19:56:53, Qba745 pisze:
Ja mam felgi z bis-a ( z okragłymi otworami) i niestety mi trą o zaciski :/ może ja mam jakies auto nieforemne

kliny Ci trą !!!!-weź je liźnij szlifierką lekko na samochodzie przy wymianie klocków -założyć tak samo!!! -ja tak miałem w bisie po zamontowaniu tarcz !!! - istnieje inny problem przy skęconych kołach na maxa i zjechaniu z krawężnika wahacz udeża w zacisk !!!! i trzeba podpompować hample bo pedał ,,wpada'' (luz na klockach !!!)

No to juz znamy odpowiedzi.

A wiec - felgi z BIS'a nie wchodza na zaciski z DF'a. Sprawdzilem.

No to jutrzejszy start po sniegu na letnich laczkach z przodu sie zapowiada meeega wypasny

Lap

odświeżę tamacik słuchajcie dało by radę w jakiś sposób poszerzoną fele 12" nadziać na zacisk od cc/sc?? domyślam się że jakiś dystans by był potrzebny