Wiem, będziecie sie śmiać ale...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Aby poprawić sobie humor, który mi zepsuł alternator (a naiwnie myslałem że to tylko pasek) poszedłem i zamontowałem sobie tweetery. Jakiś czas temu na allego, ot tak z głupia, kupiłem TO COŚ Cena jak widzicie powalająca
Smiejcie sie, ale to wsadziłem, ulokowałem koło lusterek i nawet to gra! Zanim się zalejecie łzami ze śmiechu muszę zaznaczyć że pozostałe 4 głośniki mam fabryczne. Tak więc teraz wreszcie mam wysokie tony za niskie pieniądze. Jak dla mnie wystarczy. Do tego Medion z mp3 i gra muzyka!

Przy okazji znalazłem w końcu co mi grzechotało w drzwiach! Myślałem że cięgna i tapicerka a to po prostu klamki latały. Podłożyłem gąbke i dokręciłem ale niestety tak latały że w lewych drzwiach mi starły lakier i poniżej rośnie piękny pęcherzyk
W ogóle oboje lewe drzwi się nadają do tego aby mi je ktoś trafił

jak długo masz tego Mediona i jaką o nim opinię? Też kupiony z Allegro?

Model Medion / Tevion. Kupiony na giełdzie RTV w Krakowie (nowy z gwarancją - u złodzieja nigdy nie kupie!) za 300 zł. Kupiony chyba we wrzesniu. Sprawuje sie bdb, wszystko czyta, nie skacze, ID3 txt na wyswietlaczu, radio z RDS tez OK. Jak za ta kase bomba.

Cytat:
2004-04-17 19:45:09, marcin2 pisze:
jak długo masz tego Mediona i jaką o nim opinię? Też kupiony z Allegro?

Również mam "Mediona"-kupiłem za namową /a raczej na podstawie jego opinii /kolegi Raffsa, który też miał Mediona. Jest naprawdę OK!....za taką kasę MP3, RDS i wcale niegłupio hula!!!...Jeśli masz kupić zdecydowanie polecam SREBRNY!! /różni się absolutnie od czarnego!!-jest jakby lepiej zrobiony /bardziej "metalowy" , ma inny rozkład przycisków i jego ergonomia obsługi jest o jakieś 400% lepsza w "srebrze"!! /

Cytat:
Smiejcie sie, ale to wsadziłem, ulokowałem koło lusterek i nawet to gra! Zanim się zalejecie łzami ze śmiechu muszę zaznaczyć że pozostałe 4 głośniki mam fabryczne. Tak więc teraz wreszcie mam wysokie tony za niskie pieniądze. Jak dla mnie wystarczy. Do tego Medion z mp3 i gra muzyka!

Kupilem dokladnie te same. Na poczatku tez bylem zadowolony ze zmiany brzmienia, ale po tygodniu dalem sobie spokoj, bo mnie glowa zaczela bolec od tego syczenia i je zdjalem. Kupilem zestaw z tweeterami Hertza i roznica jest kolosalna. Wiem, ze to inna polka cenowa, ale razem ze mna kupil takie jak Twoje kumpel i tez zmienil je szybko na jakies Alphardy za 45zl. Rowniez graly bez porownania lepiej od tych za 12zl.

[ wiadomość edytowana przez: zych dnia 2004-04-20 20:57:42 ]