MotoNews.pl
6 VIPER kontra EROS (czyli fotki z pleneru) (47091/0) - NT

VIPER kontra EROS (czyli fotki z pleneru)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

...to taka krótka wersja artystryczna - kolejne z tej serii już za kilka godzin...

o kvrwa jestem pod wrazeniem, zdjecia zaj3biste, furki tez chociaz ten zderzak przedni Vipera zbyt pospolity. pozdro

No Lukasz, teraz to Twoje Espero tak mizernie wyglada przy Bartkowym

Jestem pod wrażeniem! Piękne fotki...piękne auta !!
...Razi mnie tylko ten "amerykański" plener "za plecami"....czy to celowe działanie czy też tak wyszedło ??....

Getto'we tło było w 100% zamierzone i miało dawać specyficzny klimat zdjęciom - jednak jesteś już nie pierwszą osobą której ten klimat nie przypadł do gutstu

Bartek - powiedz mi, jak ty jeździsz? 5 km/h? 10 km/h? I po takiej jeździe wydłubujesz ze zderzaka papierki po cukierkach i pety?

Auta i tło super

Cytat:
2004-04-27 02:14:08, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Getto'we tło było w 100% zamierzone i miało dawać specyficzny klimat zdjęciom - jednak jesteś już nie pierwszą osobą której ten klimat nie przypadł do gutstu

Czyli jednak dobrze "zrozumiałem" Twoje intencje! ....
Do swojego pleneru wybrałbym chyba coś innego....moze podobnego w "smaku" ale nie tak "rażącego" w ślepia!!....człowiek patrzy głównie na mury i zardzewiałe blachy, a chodziło pewnie raczej o to żeby plan nr 1 stanowiły auta ?!

chlopaki zdjecia maja klimat i nie sa pospolite wiec

samochody macie rowniez oryginalne... ale brakuje im czegos...
dwoch poteznych, nisko osadzonych okraglych haloonow...
wtedy wszystko byloby gr8!

a odnosnie tla... zamysl kwestja gustu, mi sie podoba,
ale wykonanie bym troszku zmienil...
zmniejszylbym glebie ostrosci coby tlo nie zwracalo tyle uwagi...

w zenicie mozna to uzyskac bez problemu w odroznieniu od niektorych cyfrakow.

Cytat:
2004-04-27 15:34:12, Lee pisze:
a odnosnie tla... zamysl kwestja gustu, mi sie podoba,
ale wykonanie bym troszku zmienil...

O właśnie!...całkiem prawdopodobne, że to właśnie byłoby rozwiązanie! - ...nie znam niuansów foto na tyle dobrze jak Łukasz G. ale tytuł postu jest "VIPER kontra EROS (czyli fotki z pleneru"....a nie "MURY GETTA a ekologia"...

Uwaga dla lubiących kleić "łatki"! -to wyżej i wcześniej to tylko takie luźne "dywagacje" na temat "plener, tło a sprawa Polska" -FOTOGRAFIE NAPRAWDĘ MI SIĘ PODOBAJĄ!!

Cytat:
2004-04-27 15:27:25, Lee pisze:
...."samochody macie rowniez oryginalne... ale brakuje im czegos...
dwoch poteznych, nisko osadzonych okraglych haloonow...
wtedy wszystko byloby gr8!...."

Cytat:

Faktycznie!
Nie pomyślałem o tym, a tak się składa że w mojej cyfrze wszystkie ustawienia (między innymi przesłonę równierz) mogę ustawić manulanie!
Następnym razem będę o tym pamiętał!
(...to Bartka samochód i jego kobieta z którą przyjechał tak na mnie wpłynęły że zapomniałem o bożym świecie...)

Tak jak obiecywałem, wrzucam kolejne.
To są wszystkie jakie zrobiłem, już innych nie będzie.

Ja piehniczę...
Sam montowałem Bartkowi dokładkę, ale dopiero na fotkach poraziła mnie jej odległość od jezdni
Mimo wszystko wygląda sympatycznie...

Swoją drogą, nie wiem co zrobić ze swoim zderzakiem, gdyż czeka mnie montaż chłodnicy oleju, a pod seryjnymi plastikami mi się nie mieści

Prześwit... Yyy... Ładnie

zajebiste fotki

Łukasz - PO CO MONTUJESZ CHŁODNICE OLEJU że się tak zapytam

Cytat:
2004-04-27 23:25:04, Tomek-Mydlowski pisze:
Łukasz - PO CO MONTUJESZ CHŁODNICE OLEJU że się tak zapytam

Aa, to (jeszcze) tajemnica
Ale jeśli ktoś, miał by pomysł na jakiś patent ze zderzakiem, to był bym wdzięczny za podpowiedź. Ta koncepcja, jakoś ciężko mi przychodzi

[ wiadomość edytowana przez: SpeedR dnia 2004-04-27 23:56:03 ]

Cytat:
2004-04-27 20:58:05, SpeedR pisze:
Ja piehniczę...
Sam montowałem Bartkowi dokładkę, ale dopiero na fotkach poraziła mnie jej odległość od jezdni

Widocznie jak montowałeś to Bartek nie miał płynu w zbiorniczku spryskiwacza. Potem dolał i jest efekt - jeździć się praktycznie nie da.

jak dla mnie zdjecia bomba. Taka dokladke jak Bartek tez sobie chcialem kupic ale po tym co zobaczylem na zdjeciach to zrezygnuje. W Wawce macie lepsze ulice niz u mnie. Z tym zderzakiem bym z pod bloku nie wyjechal . ALe wyglada bomba. Lukasz auto tez super wyglada - wlasciwie to nasze fury podobnie wygladaja. Tylko ze nie mam ciemnych szybek - ale to da sie zrobic zaraz biore sprzedta i ide je pryciemnic.
Pozdro