Nowy filmik rafalmaxi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze o ocene moich poczynań

a tu znajdziecie ten filmik
http://www.brostruck-rally.prv.pl/

No nie powiem Rafal, niepowiem - jestem pod wrazneiem. Nawet mimo tych dwoch przepedzlowan.... Ladnie ci to hodzi i ta turbinka tez miodzio - dla samego dziweku warto zaloyc - hehe

dzieki załóż do swojego

Fajsie trzyma na tych blachowkrętach

PS: Kiedy najbliższy start w regionie ? Może KJS Gliwice albo Nocny ?

No lezy turbina pod regalem i boje sie ja zalozyc bo skrzynka nie wytrzyma ale dybym zrobil centralnego swapa ze skrzynka do 1.1 to minuty bym sie nei zatanawial...
Zreszta powiedz mi jak ta rame wykonac? Bo jakby wpadlo troszke cashu to moze go przerzuce?

najbliższy start rally sprint sossnowiec teraz w sobote
potem 4 04 supersprint tor jazd doswiadczalnych fiata w tychach

Mistrzostwo Świata. Wspaniały maluch. Ale przesadzileś troszkę. DRIFTING rządzi.

Ten dźwięk turbinki POWALAJĄCY piekny... a jak jeszcze spojrzeć... to dźwiek z maluszka! łoojaaacie!!!!

@ rafał

moze powiesz nam jak sie robi takie oponki , mam cztery sztuki oponek które mógłbyn na coś takiego przeznaczyc , wiec prosze o rozszerzenie tego tematu

Filmik konkretny, a na o samochodzie ciężko powiedzieć coś innego niż: CUDO i mistrzostwo świata...

Pozdrawiam

ja sie juz wypowiadalem i zdania nie zmienilem
Pozdrawiam

z tymi oponkami to dobry pomysl. napisz rafał jak cos takiego zrobic.

Rafał malec wymiata nieziemsko....

Więc widze ze tylk cozekac na 5ke i do Modlina łoic tyłki mamisynkom

hejka film zaraz lukne ale powiedz mi gdzie to w s-cu jest. bo może bym woadł podziwiać twe "cudo" na zywo.

Fajne slajdy .
A co do tych "kolców" - po ich wkręceniu zakłada sie dętke? Czy szczelność jest zachowana? Z jednej strony jakby czymś uszczelnić może trochę to nie powinno być problemów, ale dętke to by chyba przetarło bardzo szybko, chyba że się da fartuch taki jak w starych ciężarówkach na felge...
Więc jak to w końcu jest .

miejsce sprintu jest ośrodek mosir niedaleko mc donalda i mercedesa

co do opon pomysł jest bardzo prosty wymaga troche cierpliwości
zakupu paru kilogramów wkrętów o specyficznym wyglądzie (nie wszystkie sie nadaja)następnie trzeba je zachartować i wkręcać wkrętarka od srodka opony jakies 5 rzędów w filmiku autor pisze że jest około 200 w oponie , troche sie myli jest około 400 w oponie tak jak w trophy andros po wkręceniu należy opony założyc na felgi a dętek trzeba mieć podwójną ilość albo i potrójna
po to aby z tych najlepiej starych podziurawionych zrobic cos w rodzaju kołnieża poprostu rościna sie taką detke od wewnątrz i dobra detke wkładasz w ta rosciętą i razem do opony w ten spposób nie przetrze sie tak szybko dętka w której jest ciśnienie
i to tyle miłej zabawy

jak ktos chce moge takie oponki zrobic na zamówienie robiłem juz miedzy innymi do bmw 325 i do miśka lancera evo 7 17"

@rafal

a jakie opony do tego wykorzystujesz ??

jakie konkretnie wkręty
mógłbyś rzucić jakąś fotką

byłem ,widziałem usłyszałem ...
autko rafała na zywo robi jeszcze wieksze wrażenie niz na filmikach...
ach ten dzwięk spreżrki-muzyka dla mych uszu.
rafał wykręcił świetne czasy,może sam sie pochwali jakie..

ps.
miło było Cie poznać

wynik mnie do końca nie zadowala mogłem spokojnie te imprezke wygrać ale drugie miejsce w generalce i pierwsze w klasie też dobre ,

pierwszy przejazd zwaliłem na koncówce po przez zblokowanie rękawa hydraulicznego i ostatnią najważniejszą częśc trasy jechałem z zaciagniętym ręcznym z tego powodu czas 1,52 za to drugi przejazd w pełni udany najlepszy z wszystkich załóg 1,45
ale jestem skromny

Dosłownie brak mi słów, malcik zapindala extra, a chodzi jeszcze lepiej Z tymi oponkami na kolach to miałes super pomysł. Gratuluje
Pozdro Sobot