Modlitwy odprawione.... bylo zaj...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No ja juz odliczam dni do nastepnej modlitwy. Kto nie byl niech zaluje bo duzo stracil.
Mialem okazje posmigac przeciw starszej civce, ajjj ja tez chce krecic obroty do 8000 a nie 6500.

Pozdrowka...

Ja miałem ciekawsze rzeczy neistety do roboty.
Ale jak jechałem to widziałem wiele modlących sie

No niestety nie bylo mnie, ale chwilke posluchalem przez komorke jak silniczki wyja. Napiszcie czy jakies niespodzianki byly i jak Adasiowi poszlo, bo sie szykowal i zapowiadal jakas niespodzianke.

P.S. Czucz podziel forum na kategorie np: techniczne, zloty itp itd, bo sie zamet robi, a tak topici beda mialy dluzsza zywotnosc

Gallus pomysle nad tym....
W koncu jestesmy pzoa testowym .....
Ale mysle poczekać aż bedziemy mieli serwer -zobaczysz dlaczego !!!!!

Streecik jak każdy, czyli bardzo bardzo udany
Tylko trzeba pomyśleć o jakiś bardziej widocznych liniach bo tych kompletnie niewidać

Swego czasu był plan ......
Kupic farbe chloro kauczukową 50 zł .
Taka jak na droge chyba ze ktos by do nich podszedł z flaszką i poprosił o słoik farby
Efekt murowany ....

Swego czasu z Rapciem robiliśmy linie na boisku i wymyśliliśmy że najlepsza byłaby taka farba co malują ulice, panowie którzy malowali pasy bez żadnego problemu dali nam z 3-4 L farby, 3 lata a farba dalej jest i w nocy ją naprawde dobrze widać

Cytat:
2004-04-17 23:50:51, CZUCZU pisze:
Swego czasu był plan ......
Kupic farbe chloro kauczukową 50 zł .
Taka jak na droge chyba ze ktos by do nich podszedł z flaszką i poprosił o słoik farby
Efekt murowany ....

Moge powiedziec smialo ze farba bedzie . Ile chcecie. Ale to po modlinie jak zjade do domku. Tylko czy to nie bedzie za bardzo widoczne dla ludzi z tego zakladu??

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-04-18 01:16:27 ]

Imprezka fajowa Ten klimat ma cos w sobie, cos co sprawia ze noga jest ciezsza Pozdro dla ludzików ktorzy tam byli

Było spoko, obawiałem się,że będzie mało ludzi ze względu na pogode, ale było tyle ludu ile trzeba.Troche było mi zimno w trampki No i muszę się pochwalić udanym debiutem nowym bolidem, poskromiłem ścierke z identycznym silnikiem o pare długości
Miałem ochotę na golfika Grzesia,ale nie byłem pewien,widze że daje radę ten nowy bociek(klekot).Mój ma 12 lat i nie jestem pewny.Ale następnym razem nie odpuszcze,choćbym miał dostać baty. POZDRO DLA KTSW SQUAD

no było ok
nie nazekam, kopnik spalił gume i to mi sie podobało najlepiej !! no ale strzeliała ładnie

mi tez sie bardzo podobało
i bardzo mi sie podobało jak kopnik spalił gume ładnie to wygładalo. Było zajefajnie !!!!!!!!

No tak wszyscy mówią że było zajebiste, to dlaczego ludzie uciekaliście kiedy zaczęło śmierdzieć ????? )))))) HAHA

Geoo czy ta biała sierra combi co startowała ze mną to była twojego kolegi??

tak
spalił start debil jeden mówi ze jak bedzie nastepne to sei bardziej postara i wczesniej potrenuje onn pierwszy raz na modlitwie zreszta tak jak ja wiec moze sie poprawi nastepnym razem

naprawde bylo fajnie, moze poza tym ze troszke za zimno ale przeciez nie pierwszy i nie ostatni raz.
mam jeszcze pytanie: osluchalem sie o stronie KTSW ale nijak nie moge na nia wejsc, ciagle przekierowuje mnie na forum.

Strona niestety została usunieta z serwera - nei mielismy kasy na utrzymanie go ....
Dzieki składkom w ciagu miesiaca strona ruszy !!!

Cytat:
2004-04-17 22:58:58, _Gallus_ pisze:
No niestety nie bylo mnie, ale chwilke posluchalem przez komorke jak silniczki wyja. Napiszcie czy jakies niespodzianki byly i jak Adasiowi poszlo, bo sie szykowal i zapowiadal jakas niespodzianke.

P.S. Czucz podziel forum na kategorie np: techniczne, zloty itp itd, bo sie zamet robi, a tak topici beda mialy dluzsza zywotnosc

Nie zdazylem na streeta zabraklo 3 godziny i bym zdazyl zrobic faze nr 1. Ale tego samego dnia w nocy wyjechalem na pierwsze jazdy, no i corrasia wydziera i chyba wydarlo mi jakas uszczelke na wydechy orzy okazji . Jak zrobie faze nr 2 to zobaczy czy mi kolektora nie wywieje, jesli nie to na modlin bedzie to

Prezes nie strasz ludzi

Adam uwazaj coby glowicy nie wywialo na szczescie g-lader na to nie pozwoli