LPG na stacji Careefour"a - tankował ktoś?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakiś czas temu Careefour otwarł koło swojego supermarketu w Krakowie (Czyżyny) stacje z LPG. Jak narazie cena jest bardzo konkurencyjna - 1,45 PLN przy cenach na BP i Shell'u - 1,59. Tankował ktoś z was tam? Jak z jakoscią gazu - bliżej jej do np: Shell'a czy do stcji "u pana Mańka"?

Cytat:
2004-04-28 21:43:01, gtz pisze:
Jakiś czas temu Careefour otwarł koło swojego supermarketu w Krakowie (Czyżyny) stacje z LPG. Jak narazie cena jest bardzo konkurencyjna - 1,45 PLN przy cenach na BP i Shell'u - 1,59. Tankował ktoś z was tam? Jak z jakoscią gazu - bliżej jej do np: Shell'a czy do stcji "u pana Mańka"?

Gaz mam +- od tygodnia wiec co do miejsc gdzie jest dobry gaz to sam bym prosil o rade bo narazie lałem na BP ale cena faktycznie jest znaczonca ale wracając do stacji Careefura (czy jak to sie pisze) to tankowalem tam banzyne do mojego poldka z roverem i niepolecam... co nerwow zjadlem przez to szarpanie to szkoda słow...

Tankowałem tam 2 razy paliwo - bezołowiową - 2 razy - po raz pierwszy i po raz ostatni. Oni to chyba robią podobnie jak z tymi kurczakami...
Spaliłem ok. 20% więcej niż normalnie... Żenada!!!