Most Spajkowy - wymiana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to jutro bierzemy sie do dziela, zaczynamy około południa, w okolicach obiadowych odbedzie sie grill...
Burza, Jojek i Bolima bedą na miejscu

w przyszłości bedą w tym wątku fotki...

Bardzo chetnie sie pojawie, jezeli nic mi nie wypadnie.

Potrzebny Ci hol z mojej strony??

nie nie, dzieki, burzol mnie wezmie z goclawia o 10 i damy rade... cyba sie jeszcze zapowiada wymiana okładzin u niego w tylnych heblach

widze ze mało wam było sulejowa znów zaczynacie kółko kiełbaska,karkówka,piwo i coś mocniejszego

Cytat:
2004-04-27 18:47:35, SPAjK pisze:
nie nie, dzieki, burzol mnie wezmie z goclawia o 10 i damy rade... cyba sie jeszcze zapowiada wymiana okładzin u niego w tylnych heblach

To i ja moze sobie wymienie, i od razu reczny poprawie .

a może byś napisał gdzie ww. wymiana będzie miała miejsce, bo niektórzy moga nie wiedziec...

Cytat:
2004-04-27 19:24:45, Qbk pisze:
a może byś napisał gdzie ww. wymiana będzie miała miejsce, bo niektórzy moga nie wiedziec...

Miejsce pewnie jest tajne.
WGU nie moze zdemaskowac swojej bazy operacyjnej .

wszyscy takie rzeczy wiedzą...

to kto jest chętny na jakieś piwko

Jutro dzień reanimacji szrotów.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

He he, właśnie wróciłem z Agą od chłopaków z ASO Zacisze. Grill, piwko, i dobra zabawa a w międzyczasie naprawiają samochody.

Olonez już jeździ. Olo założył pasek i się okazało, że wszystko w porządku.

Jakos nie wierze ze wszystko w porzadku, zawory napewno sa pogiete tylko nie od razu daja o sobie znac, Mam nadzieje ze nie zmienil zdania co do pozbywania sie tego zlomu, ktory niektorzy silnikiem nazywaja

venus usmiechnij sie.... leci ktos dzis do klipeeera??? musze sie kurwa mać wywrzeszczeć!!!! Pierdolone bagno i chołota zamiast ludzi jest w tym kraju..........

Cytat:
2004-04-28 16:48:33, Venus pisze:
(...)
Mam nadzieje ze nie zmienil zdania co do pozbywania sie tego zlomu, ktory niektorzy silnikiem nazywaja

Coś ty tak bojowo nastawiona do tego silnika?

V. słyszałem jak chodzi - naprawdę nie słychać żeby coś szwankowało...

Robreg - do Klipera to chyba jutro nie??

ale Qbuś ja potrzebuje dzis ....

KIEDY NIC CI SIĘ NIE CHCE
A ŻYCIE JEST PIEKŁEM
WSADŹ GŁOWĘ DO KIBLA
I JEBNIJ SIĘ DEKLEM

chyba najpierw z annopola pójdę na piechotę do Ola, a potem wrócę i dopiero wsiądę za kółko bo inaczej rozwale dziś silnik....

Ty co ci sie dzis stalo?? Jak chcesz pogadac to zadzwon w nowej firmie nie mam tlena

Venus - a cóż to za firma?

POwiem w czwartek. Janio czy moglbys przysjsc w czwartek? Mamy troche papierow do podpisania jako komitet