Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-07-28 16:52:22 Rozmontuj konsolę środkową (zdejmij obudowę) i dotrzesz do podświetlenia. Pewnie trzeb awymienić żaróweczkę lub bezpiecznik. |
TomekAVENSIS TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Nowy Sącz | 2004-07-28 17:13:57 Od czego zacząć by nie uszkodzić konsoli? cos podważyć odkręcić? a nie da sie podejść od strony radia? |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2004-07-28 21:27:43 i tak samo w carinie e jak zdjąć konsole zeby jej nie uszkodzic ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-07-29 08:02:58
To może opiszę jak ja wymieniałam diody w swojej Corolli. No to tak: aby zdjąć tą plastykową płytkę (konsolę?) i jej nie połamać użyłam do tego celu szpilki. Bardzo bardz bardzo delikatnie podważyłam jeden koniec tak aż sama odskoczyła i bez problemu dało się ją wyjąć. Pod spodem jest rozdzielnik światła, który też trzeba wyjąć a jeszcze pod spodem otwory na diody. U mnie jest tylko jedna dioda, która podświetla wszystko, w innych modelach pewnie jest ich wiecej. No więc po wymiwnie diody i poskładaniu wszystkiego do kupy mam pięknie podświetloną konsolę (?). Jeśli nie o to chodziło to sorry za mój wykład. |
![]() MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-07-29 09:53:49
Witam. Zapraszam tutaj ![]() Niestety na temat ave nic nie wiem. Darus by pewnie wiedział. Namiary znajdziesz w "liście klubowiczów" Madziu, Ty to zdolna jesteś ![]() Pozdrawiam. |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-07-29 10:34:03 No właśnie przypuszczałam, że To to jednak nie TO hehe ![]() ![]() |