Dwa zero do espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, co myslicie o tym zeby zalozyc silnik z vectry 2.0 do esperaka ??, taki co mial te 115 , 120 KM z lat 91 - 95 czy jakos tak.

A po co ?

Szkoda kasy i czasu na ewentualne problemy.

a dlaczego tylko 2.0 a nie np 2.5V6 ?..a dlaczego nie 2.0 od nubirki ?? a w ogole dlaczego nie czytasz archiwum?? eh wybacz uszczypliwosc ale po prostu temat juz walkowany tyle razy ze chadko sluchac

Oooo... kolega przemekk ma jakieś dziwne DU - model CLX... to chyba fordy takie oznaczenia mają... a może mu się belka pozioma przy literce G urwała?

ja ten temat przerobile doswiadczalnie
z przykroscia stwierdzam ze ecoteck z vectry b nie wejdzie :
1. z powodu innego podwieszenia silnika
2. inne rozmieszczenie wspomagania kierownicy i sprzezarki od klimy (na styk zachodza na chlodnice)
3. brak bocznego podwieszenia
w/w uwagi dotycza rowniez silnika 1.8 16v

2,0 od Nubiry też chyba nie podejdzie - więcej punktów mocowania silnika - jesli się nie myle...

a po co Ci z Vectry...wsadz "dwa zero" takie jak ma Jaco w swoim bolidzie , wszystko wejdzie...

JESSUU! Viggen!
nikt z grupowiczow Espero nie zabil Cie za te haloony??
przeciez one sa podobno "hardocowa okropna masakra niepodobna do niczego!"

ps: a ja i tak swoich nie zdejme...

Cytat:
2004-04-21 21:06:09, Lee pisze:
JESSUU! Viggen!
nikt z grupowiczow Espero nie zabil Cie za te haloony??
przeciez one sa podobno "hardocowa okropna masakra niepodobna do niczego!"

ps: a ja i tak swoich nie zdejme...

MOON PATROL

Cytat:
Petersen pisze: a po co Ci z Vectry...wsadz "dwa zero" takie jak ma Jaco w swoim bolidzie

własnie, taki jak ma Jaco jest najlepszy

A kto Ci każe zdejmować Opini nie można wyrazić? Zdania swojego nie można mieć?
Spoks! Śmiesznie poprostu esperak wygląda i tyle.

co do clx to rzeczywiscie wyszla mi literowka hehe ale to po osmiu latach jezdzenia sierra, i tak nie zmienialem bo bylem ciekaw czy ktos zauwazy , no a co do silnika to moglem miec cos takiego i sobie tylko gdybalem

VIGGEN - jesteś moim idolem i zostajesz po Bartku1112 i Armanim01 kolejnym honorowym członkiem Koła Gospodyń Wiejskich działającym przy Zarządzie Stowarzyszenia "W domu i zagrodzie"... Lee... też się wkrótce możesz załapać

a ja uwazam ze nie to czym jezdzisz ale jak jezdzisz czyni cie wieśniakiem wczoraj miałęm przyjemność oglądania jednego takiego wieśniaka zakręcającego po przejścuiu dla pieszych i po chodniku