MotoNews.pl

Zlot Siewierz-Czestochowa 18.04.2004"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!! Co powiecie na zorganizowanie zlotu w Siewierzu tak jak to miało miejsce w roku 2003 impreza była godna naśladowania i myśle że i w tym roku pod koniec marca tj. 27 albo 28 można by to zorganizować. Miejsce zlotu by było takie samo jak rok temu i zarazem Katowice, Kraków , Częstochowa i inne miasta miały by stosunkowo blisko aby przyjechać !!!
Rozważcie ten zlocik albo może macie jakieś inne pomysły na jakiś Śląski zlocik !!!

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-03-18 23:24:57 ]

szykujcie się na zlot ogólnopolski F&F w sierpniu w toruniu...
więcej info niebawem

Taaa czeczun pojade 400 kilometrów maluchem na zlot ......

Siewierz mam jakies 220 - 250 km odemnie....

Wogole czy byliby chetni. Wiadomo, ze nie bedzie zadnych prob, wyscigow - co najwyzej na zgaszonym silniku. Pozostaje grill i ew. mecz w pilke nozna bo zaraz obok jest boisko Termin - koniec marca, poczatek kwietnia? Czy ktos ma jakies sugestie? Jak beda chlopaki z Cz-wy to chetnych by chyba mogli zabrac na tor kartingowy na Wyrazow.

Ja mogę powiedzieć ze klub MTC sie zjawi i zaszczyci nas dziesięcioma samochodami może nawet wiecej!!! Rokt temu impreza była udana wiec czemu i w tym roku jej nie zorganizować a i może inne miasta sie przyłączą do tego ZLOTU !!! I sie okaże że wiecej takich imprez bedziemy organizować !!!
Pozdro da zainteresownaych !!!

no jeśli tylko będe miał kase na OC to będe , w końcu daleko niemam.
a jak co to myśle że mnie ktoś zabierze, jeśli spot będzie.

będe ale nie malcem , bo sie robi

No to jak z tym zlotem wpisywać sie na liste kto by był chętny przyjechać i sie zabawić !!!

No ja też się postaram być a i jak ja przyjadę to ze mną pewnie wpadną też kumple to tak z 5 malców ode mnie by przyjechało . Tylko żebym w tym terminie nie mał żadnych zaliczeń czy egzaminów...

Przed wielkanoca panowie !!!!
5 - 15 kwiecien cos w tym terminie.....

No albo pod koniec Kwietnia może bedzie wieksze zainteresowanie puki co każda data jest do rozważenia !!!

ja bede napewno tylko jak date ustalicie na ktoras niedziele bo w inne dni to tyra mnie trzyma i niebardzo mam czas,ja proponowal bym date blizej lata zeby nie chowac sie caly dzien w samochodzie przed deszczem,moze byc kwiecien.

Ok to niech bedzie koniec Kwietnia któraś z niedziel np. 24 Co wy na tą datę ???

kurde mieszkam kolo leszna w wlkp. chyba troszke za daleko ale bardzo chetnie bym przyjechal z kumplami moze jakies 5 malców! ale pomysle jeszcze1 pozdro!

Nie myślcie że o was zaponiałem. Co prawda sprzedałem mojego malca ale cały czas siedze w temacie. Jeśli chodzi o zlot to jestem w trakcie negocjacji wynajęcia toru na cały dzień właśnie w tym celu. Wierzcie mi to nie jest takie proste i dlatego tyle z tym czasu zchodzi.
Jeżeli pasuje wam termin w kwietniu to nie ma sprawy. Jest jeszcze jedna rzecz: 02.05.2004 na 99 % organizujemy WYŚCIGI na naszym torze. To ma być full wypas: z karetką, policją itp. Będzie specjalna klasa tylko dla malcy. Będą puchary itd.
Trzymajcie kciuki bo w tym tygodniu finał negocjacji.
A wracając do zlotu malucha to jestem jak najbardziej za.
Jak tylko będę znał decyzję właściciela toru zaraz daję znać i organizujemy!!!
P.S. Może już przyjadę moim nowym wynalazkiem ale o tym sza...
Kostek i Alex126 wiedzą o co chodzi)
pozdrawiam

Jak wszystko wypali z torem to juz nie bedzie odwrotu, tylko bedzie trzeba jechać!!! Ale widze ze nie za dużo chętnych na taki wypaśny zlocik !!! Może z czasem sie rozkreci i przyjedzie czołówka z Krakowa, Katowic, Częstochowy i innych miast i miasteczek Tylko trzymać kciuki !!!

Mam pytanko!! Na zlot może przyjechać każdy kto ma tylko chotę?? Bo jeśli tak to byłby jeszcze dwa wytwory FSMu

Im wiecej wozów tym lepiej nie ważne jakigo rodzaju !!!

Po dzisiejszej rozmowie z N_I_T_R_O powiem że postaram sie być ale niestety nie moge obiecać zobaczymy jak sie wszystko ułoży

CZeść witam po miesięcznej przerwie ja na taki zlocik wpadam na pewno w koncu poznalbym pare osób.