Esparak po odebraniu od lakiernika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponizej umieszczam zdjecia juz odrdzewionego auta . Mialem malwane z tylu 2 cale nadkola z tylu ten pasek bod blenda i nad klamka kolo kierowcy - za wszystko zaplacilem robocizna + farba - 550zl - chyba dobra cena

Ladnie wyglada. A nieboisz sie ze dzieci zaczna robic babki z piasku na twoim samochodzie? bo tak blisko tej piaskownicy parkujesz

juz kilka gowniarzy oklepalem

Cytat:
juz kilka gowniarzy oklepalem

hahah no to musisz zaczac w oknie siedzie z lornetka i wiatrowka

A powiedz, jaki jest koszt takiej przyjemności (może być w przybliżeniu), czy nie ma nigdzie śladów lakieru (szyby, uszczelki itd.)
Pozdr.

tak jak pisalem ja zaplacilem 550zl lacznie za wszystko. Wogole nic nie widac ze byl robiony naprawde to dobry i nie drogi lakiernik - duzo znajomych u niego robilo auta

NO...
Widzę że z miesiąca na miesiąc Espero coraz bardziej ztjuningowane
I w dodatku całkiem gustownie! Podoba mi się!
Tylko wydech coś nisko wisi - powinien być trochę bardziej na wieszaku do góry podciągnięty bliżej zderzaka...

wiem - mialem sie tym zajac bo dali troche za duza rurke ale nie mam jakos czasu do nich podjechac . Teraz jeszcze naklejka klubowa na tyl

Cytat:
wiem - mialem sie tym zajac bo dali troche za duza rurke ale nie mam jakos czasu do nich podjechac . Teraz jeszcze naklejka klubowa na tyl

to bylo dobre zes chcial dyskretnie nadmienic. Ale ja nadmienie glosniej CHCEMY NAKLEJKI

A może w Warszawie lub okolicach zna ktoś taniego i dobrego lakiernika.
Pozdrawiam

mcneo widzę, że pozbyłeś się napisów i logo. Ciężko to usunąć? Jak pozbyłeś się rysunku na klapce zamka bagażnika?
Jeszcze jedno. Spojlerek jest oryginalny?

[ wiadomość edytowana przez: Piotr_W dnia 2004-05-30 00:17:06 ]

Cytat:
2004-05-30 00:13:52, Piotr_W pisze:
mcneo widzę, że pozbyłeś się napisów i logo. Ciężko to usunąć? Jak pozbyłeś się rysunku na klapce zamka bagażnika?
Jeszcze jedno. Spojlerek jest oryginalny?

Oznaczenia samochodu odkleja sie bez problemow - sa przyklejone tylko na klej (tylko znaczek na dziobie ma 2 wypustki, ktore wchodza w blache). Wystarczy podwazac delikatnie i sie odklei. Uwaga, bo na lakierze moga zostac jakies rowki - takie obramowki napisu, nie wiem dlaczego tak sie robi. U mnie byly prawie niewidoczne, ale u Kosty sa dosc znaczne.

Oryginalny spoiler do Espero byl tylko jeden - SpeedR ma taki.