MODLIN ----- 1.V.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i na www.sss.org.pl oficjalnie juz sie podaje ze Modlin to imprtezka jednodniowa.

Mam nadzieje ze i tym razem znajda sie chetne osoby z klubu a i nawet spoza na wyjazd.
Proponuje po malu juz sie jakos za to zabrac bo niecaly miesiac zostal a czas szybciutko leci.

no wlasnie znalazl by ktos trzy miejsca wolne w autku na wyjazd do modlina oczywsicie skaldka na paliwo by byla bo moje autko po swietach idzie do remontu i moze nie wyjechac na pierwszy maj

wole nad jeziorko porozmawiac z rybami ;]

Jedzie napewno lesszekB

Ja zbieram dupsko i na wegry ... 1szego beda nudy wole jechac do lublina blizej ......

tylko ze blizej w tym roku juz nie bedzie wyscigow, przynajmniej MP. A w lublinie to mozesz co najwyzej pojechac COOL poogladac albo po starowce sie przespacerowac, no ostatecznie mozesz tez poogladac to kartingowy

Modlin
01.05.2004
Biała Podlaska
5.06.2004
Tor Poznań
3.07.2004
Babie Doły
8.08.2004
Kamień Śląski
5.09.2004

tylko $$ jakas pojebana..30zl kto pamieta ile bylo za wjazd w zeszlym roku??

Ja jade na 100%

w zeszłym 20 zł.

Babie Doły sa jakies 20 km od lublina .....

Cytat:
2004-04-07 22:16:16, CZUCZU pisze:
Babie Doły sa jakies 20 km od lublina .....

Może i 20km ale od Gdańska przynajmniej mi się tak zdaje

Babie doły są nad morzem .......

Znalazłem na pilot.pl a lubliniacy juz sie tak cieszyli ..........
Hmmm ide ich zdołowac ....

Cytat:
2004-04-07 21:27:43, CZUCZU pisze:
1szego beda nudy wole jechac do lublina blizej ......

nudy... ja to juz spac w nocy nie moge jak pomysle co sie bedzie dzialo w klasie diesel

Ehh jakbym miał to by postawił dyche ze wygra cos od mastersa ...

Wygra bobovtec ,,,,, wygra cos od vtg
w mini i mini plus jest tylko niewiadoma ....

1/4 mili zawsze mi sie kojarzy z Modlinem. Wiec Babie Doły mogą ssać suty I tak pewnie bedzie lipa Modlin r0x ;D

Cytat:
2004-04-07 23:18:08, CZUCZU pisze:
Ehh jakbym miał to by postawił dyche ze wygra cos od mastersa ...

Oj nie byłbym taki pewien, konkurencja naprawde bedzie wielka

ja nie jade na 100% bo wole jechac na spendzik 2-3 dniowy, lepiej jest i jakis koncert zawsze jest i laseczki (tj. striptiz ) i takie inne atrakcje POLECAM

Fakt.Imprezki 2-3 dniowe wymiataja .Ale Guzik dałbyś się raz namówić na Modlin . W końcu ta imprezka choć krótką ma historie zaczyna się zaliczać do polskich klasyków.Wybierz się raz a gwarantuje,że nie będziesz żałował ) POZDRO 600 dla bordo prodiźa

Ja napewno ruszam, ale zrobie tak zeby z Warszawy zjechac do Stalowej i spowrotem tyle ze juz z wszystkimi na Modlin. Choc to pierwsza faza to i tak mysle ze nas cos zaskoczy ze startujacych. Proponuje zeby tym razem kazdy wzial mape

mape, mape czego ja to proponuje wziasc kilka lawet i bagazniki pelne czesci zapasowych, ot taki rally service

Tomeq
jak cos to proponuje przygotowac lawety i na lawetach jechac sport bolidami

ps. Tomeq jak bedziesz jechał to daj szanse innym a nei tylko poldkiem 120 130 i nikt nei moze ci dogonic adam gallus itp f

Cytat:
2004-04-08 09:45:02, tomeQ_ pisze:
wziasc kilka lawet

Rapcio bierze trzy, dwie do środka i jedną na dach

prawdopodobnie bedzie jeszcze jeden Modlin na zakonczenie sezonu kolo 20 IX wiec jesli komus nie pasuje majowka, moze sie udac we wrzesniu.