MotoNews.pl
2 Kierownica do Fiata 125p - czy warto ją kupić? (47089/0) - NT

Kierownica do Fiata 125p - czy warto ją kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam możliwość kupienia kierownicy, która troche przejezdziła w starym fiaciku a później przeleżała 15 lat w garażu. Jest obszyta skóra. Zdjęcia zamieszczam poniżej:

Ma wybity znak firmy "M" z koroną i napis Sport 325. Niestety nie ma chyba nigdzie wybitego znaku atestu. Jest tylko taka nieczytelna nalepka jak widać na 3 zdjęciu.
Jezeli nie ma atestu (nie liczac tej nalepki, która nedługo odpadnie) to da sie to legalnie zamontować żeby nie było problemów na przeglądzie?

Co o tym myślicie? Ile warto za nią dać?

Kierownica bardzo fajna, bierz ale zalezy po jakiej cenie i bedziesz musial jka lekko pomalowac i bedzie GI

Moim zdaniem warto brac, gdyż te kierownice są robione z aluminium i po wypolerowaniu wyglądają suuuper. Sam mialem taka w malcu i jakiś czas w coupe (widajć ja na zdjęciu w profilu), tylko nie wiem czy bedziesz na tyle silny żeby taką mała kierą ukręcić Generalnie jak do 60 zl to warto brac.

bardzo ladna kiera , monza rally sie nazywa, mam taka sama tyle ze chyba model 350{mm srednicy}... ja moja znalazlem na zlomowisku..ehehe wiec koszt byl 0 zl. ale jak jesion pisze kolo 50 bym za nia dal....

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2004-04-26 20:10:00 ]