[126] czy zmieszczą się felgi 6 cali et33

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukałem pare gofzin ale nic nei ma o 6 calówkach.

Czy wg was felga 6 cali et 33 podejdzie do maluszka ???
Nie chodzi o mojego !!!! Chyba ze ....
chodzi głównie o zloty czy na takich laczkach auto bedzie działac - czy potrzeba dystanse itp .

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-04-14 22:28:25 ]
[ powód edycji: REGULAMIN! ]

u nas na kjs'e jakis czas temu byl malec chyab z poznania z tylu mial fele 6" od rekina mail silnik porobiony ale nie pamietam czy mial jakis walek zaraz poszukam foty ale z przodu zapomnij ze ci sie zmieszcza inaczej zapomnij ze skrecisz bo zmiescic sie zmieszcza

Znalazłem jakiegos starego kotleta w którym pisze ze dac sie da zalozyc .....
Gorzej ze skręcaniem ....... Tzn skrecic sie bedzie dało tylko nie za mocno ???? Czy tez całkiem ????

a mowilem ze beda problemy...

Cytat:
2004-04-14 22:14:53, beneq pisze:
u nas na kjs'e jakis czas temu byl malec chyab z poznania z tylu mial fele 6" od rekina mail silnik porobiony ale nie pamietam czy mial jakis walek zaraz poszukam foty ale z przodu zapomnij ze ci sie zmieszcza inaczej zapomnij ze skrecisz bo zmiescic sie zmieszcza

z poznania, jak wyglądał, jakie felgi

Jutro je sprawdze.
Ponoc wchodza nawet 6,5 cala an przód jak sdie dobrze osadzi ......
Kurde a tak mi 2siete flgi podobaja - poszukam 5,5 hehe .

sory oba malce byly ze szczecina ZS.... powalilo mi sie cos ale mniejsza z tym oba mialy z tego co pamietam 6" z tylu i ten krwemowy wlasnie nie pamietam czy mial z przodu 5,5 czy 6" black_panther moze bedzie pamietal

czuczu a co do skrecanai ja mam 5" z przodu na oponie 155/55 chyba nie pamietam jakos tak i pzry mojej glebie a jest w miare pozadna lekko ociera opona przy mocnym prawym skrecie a ociera lewe kolo black_panther ma 5'5" z przodu i nie pamietam czy mu obciera czy nie a po 3 czy tam po ktore 6" do 650 daj sobei spokoj chyba ze chcesz tym sie turlac jak emeryt i z przodu na seryjnych nadkolach bedzieto wygladalo juz nieapetycznie 5'5 u black wyglada juz masakrycznie pzry chromach ale 6 to juz za bardzo bedzie wystawac sa pewne granice estetyki pozniej to juz wiocha
[edit]
aha zapomnialem ten niebieski to 900'ta z 127'ki na asfalcie mam filmiki jak podczas startu zawija te laczki bez rzadnego rwania polosi , przegobow i kielicow czy jka niektorzy mowia flansz gosc ma je podobno zrobione z stali hartowanej jakos robione na zamowienie cena jednej z tego co pamietam to koszt okolo 3 szt jednej sklepowej ale mozna na nich zawijac i sie nie urywaja

[ wiadomość edytowana przez: beneq dnia 2004-04-14 23:05:29 ]

I tu mnei boli że 6 caówki tylk odo toczenia się .
Nei istnieje wzór 5 cali ..... Złoty srodek srebrna reszta - miodzioooo.
Wiec dalej bede sie toczył na białych stalówkach ew załoze te alusy co mam ...
Mozna zablokowac.

a ja mam pytanko: ten niebieski jakie ma z tylu laczki???

aktualnie mam z tyłu alu 5,5" ET 18 na tym 145/70 i przy wiekszych poprzecznych dziurach zdaza mi sie ze przytre rantem blotnika o oponke (troche juz sklepałem ale widać za mało)..
z ciekawostek: zawsze przycieram lewym (widać po tych kasacjach moje autko do prostych nie nalezy)

wiec ja bym sie 6" bał

na 5'5" felge moim zdaniem rozsadne minimum to 155/55 czy 165/55 takie jak black i ja mamy z przodu u niego na 5'5 juz rant wystaje i to mocno
co do niebieskiego on z tylu mial albo 175/50 albo 165/65 zobacze na innych fotach moze bedzie widac

jest ktos ze szczecina ?? kto zna moze tych kolesi bo po kjs kontakt sie urwal a przydalo by sie takie kielichy jak oni maja zrobic

Ja miałem z tyłu 6" et 29 chyba. Nie było najmniejszych problemów z nimi. Zawias seria i nawet jak sie ekstremalnie uginał, to nic nie obtarło, ale na przód to sie chyba 6" nie nadają... Zwłaszcza jeśli nie masz~30KM. Takie jest moje zdanie Ja bym na przód nie dał szerszych niż 5"

Pozdr.

6cali et29, i przykreciles to bez dystansow?

na moje bez ruszania budy (poszerzania) 6" nie ma szans tak zeby nie wystawalo i nie obcieralo. ja mam fele 13x6" ET12 po zalozeniu na auto (bez dystansow) wygladaja mniej wiecej tak:

dlatego tez buda bedzie poszerzana i zrobi sie wiecej "miejsca' zeby kolka mialy gdzie pracowac. sam tyl wystaje poza rant ok 3,5-4cm przod ok 3cm, a patrzac od przodu lub tylu to jest juz dobre 10cm poszerzenia i bedzie baja...

Cytat:
2004-04-15 08:56:46, Samael pisze:
6cali et29, i przykreciles to bez dystansow?

Mam nadzieję, że żadnej bzdury nie palnąłem w każdym razie dystansów nie było. Zamieniłem sie na te kółka z Artem126. Niech on napisze jakie tam et było. Ale jakoś takie cyferki jak 29 pamiętam, chociaż, pamięć ostatnio mnie zawodzi... Niech Art napisze.

O rany... Jak tak patrze na kółeczka Zolt4ra, to na moich et29 raczej nie było. Bo wystawały mniej więcej tyle co te Zolt4ra. O ile mi wiadomo, to im mniejsze et tym bardziej wystają, tak? Oj pamięc zawodzi poraz kolejny... :/

Ps. To były laczki z kwadrata, wzór (jakby pajęczyna, rant mniej wiecej taki jak w tych Zolt4ra)

To są te fele: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=23960630

[ wiadomość edytowana przez: Royber dnia 2004-04-15 10:17:12 ]

Za 2 godz wpada samael ...
pokaze fotki jakby to wygladało .

A jednak sie da

6cali w cabrio

Cytat:
2004-04-25 00:06:50, CZUCZU pisze:
A jednak sie da

6cali w cabrio

hmm, nie wystają tak jak u ZoLt4R'a..jakie mogą mieć ET ?? bo moje 5,5" ET18 wychodzą tyle samo czyli jakiś 1 cm..

cos kolo 25 pewnie, bo jak wiadomo ET powiedzmy 20 na feldze 4" a ET 20 na 6" to zupelnie inna historia. Po zdjeciach wg mnie kolo 25 nawet blizej 30...