Silnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie znalesc silnik 1300 12V do corolli czy bedzie pasował 1300 16V czy nie trzeba zmieniac komputera

Spróbuj tutaj

autokasacja

Mają sporo detali do Toyek, a co do kompa to nie wiem

do mojej nic nie mieli;P

Cytat:
2004-06-12 21:40:49, Qbaa pisze:
do mojej nic nie mieli;P

Bo do tych "The most wanted" albo "Car of the century" nigdy nic nie mają. Nieraz to przerabiałem

Pozdrawiam

Cytat:
2004-06-12 20:05:57, tabasco pisze:
gdzie znalesc silnik 1300 12V do corolli czy bedzie pasował 1300 16V czy nie trzeba zmieniac komputera

Na 100% trzeba zmienic komputer i nie tylko

jak zmieniać to juz na mocniejszy a nie na delikatnie mocniejszy i tak trzeba będzie tę samą procedurę przechodzić więc już lepeiej mieć większą frajdę niż praktycznie nieodczuwalną

No tak,ale pytanie brzmiało całkiem inaczej jak ty odpowiedziałeś,chociaż zgadzam się z tym.1.3 to padlina i na conajmniej 1.6 zmienić,albo jakąś małą rzeżbe wykonać z 1.8,albo 2.0.Poprostu,bezpieczeństwo podczas wyprzedzania itd...... ,tylko niepisz,że 1.3 jest dynamiczny

Cytat:
tylko niepisz,że 1.3 jest dynamiczny

No kurde Faworyt chłopie nie denerwuj mnie, daj Cie przewiozę moją taczką 1.3 to pogadamy (i nie koniecznie mówię tylko o jeździe na 400m prosto).

Cytat:
2004-06-14 00:08:25, ko-hoshi pisze:
Cytat:
tylko niepisz,że 1.3 jest dynamiczny

No kurde Faworyt chłopie nie denerwuj mnie, daj Cie przewiozę moją taczką 1.3 to pogadamy (i nie koniecznie mówię tylko o jeździe na 400m prosto).

NO WŁAŚNIE !!!
taczka 1.3 całkiem spox jest i basta