Torque - fajny filmik tworcy f&f -screeny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie jestem po ogladnieciu tego filmu .. jak ktos lubi klimaty f&f hehe goopie pytanie to polecam streszczenie

Cary Ford (M. Henderson) powraca do rodzinnego miasta, aby pogodzić się ze swoją dziewczyną (M. Mazur).
Wkrótce zostaje oskarżony o morderstwo, którego nie popełnił, brat ofiary (Ice Cube) szuka na nim zemsty, do tego ściga go FBI.
W tym chaosie Cary musi w jakiś sposób oczyścić swoje dobre imię i zidentyfikować swojego wroga.

rok produkcji: 2004
gatunek: kryminał / thriller / akcji
kraj: USA
czas trwania: 81 min
reżyseria: Joseph Kahn
obsada: Martin Henderson, Ice Cube, Monet Mazur, Matt Schulze, Jay Hernandez.

http://www.osloskop.net/?cmd=show&file=13817 link do emule/edonkey napisy sa na napisy.org

heh wrazenia .. fajne kino akcji duzo wyscigow .. i poscigow, fajne suczki na motorach, no i duuuzo za duzo efektow w wyscigach .. w koncowej scenie .. buhahaha .. jest znany z f&f efekt podtlenku azoty ( animacja zaplonu .. )

filmik w porzo mozna obejrzec chodz troche za duzo bajerow komputeriwch jest ...
aha film nie o samochodach tylko motorkach )

screeny

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-04-14 18:09:31 ]

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-04-14 18:15:29 ]

po niektórych screenach podnosi sie cisnienie krwi... i nie tylko. wlasnie sciągam. Oby był taki dobry jak mowisz... bo musiałem wyciąć z listy kilka filmów o griftingu zeby sobie zapodać to arcydziełko

zapowiada sie ciekawie....
sciagam....obejrze...ocenie....

ja pierdole! takie badziewia nie widziałem od czasu mission impissible 2!
poscigi takie naciągane, ze ogląda się to jak demo przed grą na commodore 64,
bijatyki są cięte tak, że wyglądają jak nie kończący się trailer.. ale hamowanie autobusu na twarzy mi sie podobało

mi sie podobal chdoz .. za duzo tych efektow komputerowych i rozmyc (((((((((((((

bo chlopaki z pordukcji pewnie za duzo w NFSU grali

A czy kolega Hubii mógłby się podzielić filmem nagrywając go na płytkę i podrzucając na spot w środę ??

Będe wdzęczny

Powiem tak:

- film kiepskawy. Może dlatego, że nie przepadam za motorami. Za to te kilka autek, które się tam pojawiły całkiem fajne

- Jak ktoś chce film to dawać znać - nagram.

Za cenę czystej płyty film obejrzeć się da - pójście do kina odradzam