Gdzie kupic takie koncowki wydechu ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

bede wdzieczny za info!

Szad
Rozumiem że w sklepach nie znalazłeś. Hmmm może z jakiegoś katalogu w sieci?? Trza poszukać, znasz chociaż producenta?

Wydechy Malon
tłumik - Inferno

Cytat:
2004-04-22 10:45:14, mekintosh pisze:
Wydechy Malon
tłumik - Inferno

no to wiem... znalazlem razem z foto na allegro

ale szukam samych koncowek!!!!

znalazlem goscia ktory chce 200 pln za sztuke!!! chiba troszku duzo....

Nieeenooo... Znowu mnie prowokujecie?
Szad, powiedz, błagam, że to nie do Twojej Corollki!
(Tak, tak, zaraz się na mnie posypie, ale ktoś musi dbać o czystość marki, bo inaczej będą się z nas śmiali jak z golfów)

Cytat:
Nieeenooo... Znowu mnie prowokujecie?
Szad, powiedz, błagam, że to nie do Twojej Corollki!
(Tak, tak, zaraz się na mnie posypie, ale ktoś musi dbać o czystość marki, bo inaczej będą się z nas śmiali jak z golfów)

tak tak szad prosze nie zepsuj jednym glupim dodatkiem tego co juz zrobiles...

e no bez paniki :]

to jest tylko pomysl, jakbym dostal oryginaly supersprinta w polsce to bym je odrazu zalozyl... a tak to jeszcze pomysle... ale pomysl 2x2 na obie strony na 100% bedzie w realizacji ok 5 maja

Profesjonalne układy wydechowe TomaRacing 678-42-46 ul. Świdnicka 4

Cytat:
2004-04-23 10:13:10, Marcinos pisze:
Profesjonalne układy wydechowe TomaRacing 678-42-46 ul. Świdnicka 4

o super :] w pon podjade :]

a jak stoja z cenami? potyrzebuje sam koncowy tlumik i po dwie koncowki na strone....

z czego robia?

zobacz TU

A może poczekaj? Może nowy T-Sport będzie miał coś jak pokazywało jakiś czas temu TTE? Jeśli rzeczywiście szukas czegoś oryginalnego, to będzie to IMHO niezła gratka... bo z tego co mówisz rozumiem, że nie o $ chodzi. Swoją drogą, mam jakieś takie mieszane wrażenia, z jednej strony liczy się jakość (piszesz o Supersprincie, którego od razu byś założył), a jednocześnie chcesz dorabiać jakieś końcówki u lokalnych macherów... Albo marka i jakość (wtedy pewne niedopasowania do gustu się po prostu przemilcza, bo wszystko jest jasne), albo zabawa w duperele (czyli zjawisko, o którym wspominałem jeszcze wcześniej). Musisz się chyba jeszcze raz zastanowić, bo "ja tu widzę niezły burdel"... i auta szkoda. Over and out.

sprobuj tu www.el-tec.pl do avensisa sam kocowy robiony na zamowienie za ok 600zl i dobrzy sa w tym pozdrawiam

Cytat:
2004-04-23 14:46:40, Aveuser pisze:
A może poczekaj? Może nowy T-Sport będzie miał coś jak pokazywało jakiś czas temu TTE? Jeśli rzeczywiście szukas czegoś oryginalnego, to będzie to IMHO niezła gratka... bo z tego co mówisz rozumiem, że nie o $ chodzi. Swoją drogą, mam jakieś takie mieszane wrażenia, z jednej strony liczy się jakość (piszesz o Supersprincie, którego od razu byś założył), a jednocześnie chcesz dorabiać jakieś końcówki u lokalnych macherów... Albo marka i jakość (wtedy pewne niedopasowania do gustu się po prostu przemilcza, bo wszystko jest jasne), albo zabawa w duperele (czyli zjawisko, o którym wspominałem jeszcze wcześniej). Musisz się chyba jeszcze raz zastanowić, bo "ja tu widzę niezły burdel"... i auta szkoda. Over and out.

czytaj dokladniej bo z tego co piszesz wynika ze wogole nie wiesz o co chodzi.

ja chce koncowki co beda mialy taki wyglad jak supersprinta!!!! jasne?

poza tym TTE nigdy nie bedzie oryginalne bo wszyscy to sobie zakladaja w salonie...

Ach... same końcówki Supersprinta, przepraszam "co będą miały wygląd jak Supersprinta" ... tylko na co chcesz je założyć?

Cytat:
potyrzebuje sam koncowy tlumik i po dwie koncowki na strone....

No i dodatkowo wychodzi na to, że jednak ma tylko wyglądać "oryginalnie", a nie być oryginalnie (= dobrze zaprojektowane, wykonane itd, co powinno wynikać z kontekstu postu, nawiązując do tematu uważnego czytania)... Wracamy do mojego pierwszego postu więc już chyba nie będę potrzebny.

BTW. Uwielbiam zdania z wielką ilością wykrzykników.

[ wiadomość edytowana przez: Aveuser dnia 2004-04-25 22:11:21 ]

Cytat:
2004-04-25 21:19:17, Aveuser pisze:
Ach... same końcówki Supersprinta, przepraszam "co będą miały wygląd jak Supersprinta" ... tylko na co chcesz je założyć?

Cytat:
potyrzebuje sam koncowy tlumik i po dwie koncowki na strone....

No i dodatkowo wychodzi na to, że jednak ma tylko wyglądać "oryginalnie", a nie być oryginalnie (= dobrze zaprojektowane, wykonane itd, co powinno wynikać z kontekstu postu, nawiązując do tematu uważnego czytania)... Wracamy do mojego pierwszego postu więc już chyba nie będę potrzebny.

BTW. Uwielbiam zdania z wielką ilością wykrzykników.

[ wiadomość edytowana przez: Aveuser dnia 2004-04-25 22:11:21 ]

widze ze Ci sie nudzi.
napisze ostatni raz bo widze, ze faktycznie nie rozumiesz.
potrzebuje koncowek, podobaja mi sie takie jak ma supersprint ale pewnie sa nie do dostania w Polsce, a wiec zdecyduje sie na podrabiane z kwasowki.

a przyczepie je sobie do czola... bo lubie!

spróbuj ewentualnie tu słyszałem ze chłopaki załatwiali cos z supersprinta zastec ew moge zajechac do nich jutro sie spytac

Cytat:
widze, ze faktycznie nie rozumiesz

Widzę, że nie nadążasz, skupiłeś się tylko na jednym. To nic, poczekam i zobaczę.
Przykro mi jeśli nie okazuję się pomocny, ale żal mi takiego auta, normalnie żal.